ΑΡΗΣ

Εξετάζει Μέντεζ

Εξετάζει Μέντεζ
Χέρμπερτ

Την περίπτωση του διεθνούς Καναδού άσου, Χουάν Μέντεζ, εξετάζει ο Γκόρντον Χέρμπερτ

Ο Μέντεζ βρίσκεται την στιγμή αυτή με την Εθνική ομάδα του Καναδά στο Λας Βέγκας συμμετέχοντας στο προολυμπιακό τουρνουά όπου διεξάγεται εκεί. Πρόκειται για 25χρονο φόργουορντ με ύψος 2.02μ. ο οποίος μάλιστα την περίοδο 2005-2006 είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με τον Πανελλήνιο.
Ο Μέντεζ με τους "Ολυμπιονίκες" είχε αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στο Ισραήλ και στην ομάδα της Ναχαρίγια. Η περίπτωσή του είναι μία από αυτές που έχει ξεχωρίσει πλέον ο Γκόρντον Χέρμπερτ στην περίπτωση που βγει το σλοβάκικο διαβατήριο στον Τζερεμάια Μάσεϊ. Πρώτη του επιλογή του τεχνικού του Άρη είναι πάντως Αμερικανός φόργουορντ (25χρ., 2.04μ.).

Όσον αφορά την περίπτωση του Γάλλου φόργουορντ Μαξίμ Ζιανβενί που έμεινε ελεύθερος σήμερα από την Νανσί; Βρίσκεται με την σειρά του στα υπόψη του Γκόρντον Χέρμπερτ στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η έκδοση του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ. Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει δύσκολο σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν την στιγμή αυτή στο Αλεξάνδρειο και στα γραφεία της ΚΑΕ από την ομοσπονδία της Σλοβακίας.

Σχετικά με τον Κέβιν Φλέτσερ τη νέα χρονιά όπως τονίζεται από την πλευρά του αλλά και από αυτή του Άρη στην ρωσική Σουργκούτ που θα καλύψει μάλιστα όλο του το συμβόλαιο με την μορφή δανεισμού. Ο Αμερικανός με το διαβατήριο από τα Σκόπια κοινοτικός φόργουορντ αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ρωσική ομάδα στην Λιθουανία όπου θα πραγματοποιεί μέρος της προετοιμασίας της.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ