ΑΡΗΣ

Εξετάζει παίκτες ο Κατσικάρης

Εξετάζει παίκτες ο Κατσικάρης
Κατσικάρης

Οι διορθωτικές κινήσεις στον Άρη αναμένονται από μέρα σε μέρα και ο Φώτης Κατσικάρης εξετάζει λύσεις

Η περίπτωση του Τζερεμάια Μάσεϊ αρχίζει να απομακρύνεται αφού οι "κίτρινοι" τον αναμένουν εδώ και μέρες, αλλά ο παίκτης δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος.
Αυτό έχει ως συνέπεια ο Έλληνας κόουτς και το επιτελείο του να εξετάζουν και άλλους ψηλούς από την αμερικανική και κοινοτική αγορά.

Στο μεταξύ ο Χόλις Πράις δεν βρίσκεται πια στους στόχους του Κατσικάρη, ενώ ο Άαρον Μάιλς έχει ένα προσωπικό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να έρθει στη χώρα μας.

Επέστρεψε ο Κακιούζης
Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Άρη. Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Φώτη Κατσικάρη, είναι όλοι οι παίκτες εκτός των τραυματιών, Νίκου Αργυρόπουλου και Δήμου Ντικούδη.

Ο Μιχάλης Κακιούζης, που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων των «κιτρίνων».

Ο Άρης πέρα από τον φιλικό αγώνα της Κυριακής (18/10) κόντρα στο Γ.Σ Ολύμπια Λάρισας, αναζητά ακόμα έναν αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι που θέλει να δώσει την Παρασκευή (16/10).

Τέλος, κλείστηκε ακόμα ένα φιλικό, την επόμενη Κυριακή με την Ολύμπια Λάρισας στις 14:00, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κλείσουν κι ένα για την Παρασκευή.

Η απόφαση του ΕΣΑΚΕ
Ο Πρόεδρος του Άρη, κύριος Γιάννης Δαμιανίδης, παραβρέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ στην Αθήνα.

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρει σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τα εξής:

1. Την απόρριψη της προσφοράς των εταιρειών TAF SPORTS MARKETING A.E. και ASSET OGILVY PUBLIC RELATIONS A.E για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΚΑΕ.

2. Να ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού προκειμένου να του εκθέσει τους λόγους προβολής του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης από τη Δημόσια Τηλεόραση.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ