ΑΡΗΣ

Εξιτήριο ο Καστλ

Εξιτήριο ο Καστλ
Καστλ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Τερέλ Καστλ, μετά την επέμβαση σκηλωκοειδίτιδας που υποβλήθηκε

Ο αρχηγός του Άρη που θα είναι εξάλλου ο μεγάλος απών από το σημερινό παιχνίδι με την Νάπολι για την Ευρωλίγκα στην διάρκεια της χθεσινής μέρας σηκώθηκε και περπάτησε χωρίς πρόβλημα ενώ δεν ανέβασε πυρετό. Μετά το τέλος μάλιστα της χθεσινής απογευματινής προπόνησης ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, και ο Σπύρος Παντελιάδης.
"Νιώθω άτυχος αφού η νέα χρονιά δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για μένα. Το μόνο που με ενδιαφέρει την στιγμή αυτή είναι να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσω την ομάδα", τόνισε ο Καστλ ενώ για το παιχνίδι με τη Νάπολι είπε: "Λυπάμαι ότι δεν θα είμαι παρών αν και δεν κρατιέμαι. Είμαι βέβαιος όμως ότι τα παιδιά θα κάνουν το παν για να πάρουν τη νίκη που είναι σημαντική για την ομάδα αλλά και να παίξουν και για μένα".

Ουίλκινσον: "Είμαστε έτοιμοι"

Στην απουσία του Καστλ στάθηκε και ο Μάικ Ουίλκινσον που δήλωσε: "Έχουμε συνηθίσει από το ξεκίνημα της χρονιάς να ζούμε με τους τραυματισμούς απλά αυτή τη φορά ήρθε ξαφνικά αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει όλοι μαζί να καλύψουμε το κενό του".

Όσο για το παιχνίδι με την Νάπολι είπε ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη είπε: "Πριν από τα Χριστούγεννα και την διακοπή που ακολούθησε είχαμε χάσει στην έδρα μας από την ΤΣΣΚΑ και τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.

Με αφορμή την διακοπή είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε για το παιχνίδι με την Νάπολι και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη που ξέρουμε πόσο σημαντική είναι για την συνέχεια. Θα πρέπει να βγούμε αποφασισμένοι, να παίξουμε έξυπνα και όλα θα πάνε καλά"

.

Τέλος ο Σπύρος Παντελιάδης που θα έχει επιπλέον δουλειά λόγο και της απουσίας του Καστλ τόνισε: "Ας μην κρυβόμαστε. Είναι ένας κρίσιμος αγώνας. Σε περίπτωση νίκης θα είμαστε πολύ κοντά στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Το ίδιο ισχύει και για τη Νάπολι. Η ουσία είναι ότι πρέπει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να δώσουμε στον αντίπαλο να καταλάβει ότι εμείς θα είμαστε το αφεντικό του αγώνα".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ