ΑΡΗΣ

Εξώδικο από Ντικούδη

Εξώδικο από Ντικούδη
INTIME SPORTS

Εξώδικο θα στείλει την Δευτέρα ο Δήμος Ντικούδης στην ΚΑΕ Άρης όπου θα αναφέρεται για την μη τήρηση της προφορικής συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου.

Ο Δήμος Ντικούδης θα στείλει την Δευτέρα εξώδικο στην ΚΑΕ Άρης όπου θα αναφέρεται για την μη τήρηση της προφορικής συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου.

Βάση αυτής ο 36χρονος έμπειρος διεθνής φόργουορντ είχε συμφωνήσει αντί του ποσού των 125.000 ευρώ που διεκδικούσε να πάρει 85.000 ευρώ και στην χρονική διάρκεια που του είχε προταθεί.

Μεταξύ άλλων στο εξώδικο που θα αποστείλει ο Ντικούδης στην ΚΑΕ Άρης θα αναφέρει πως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει στις 10 Αυγούστου του 2009 έχει ρήτρα FIBA θέλοντας με τον τρόπο αυτό να πιέσει στην τήρηση της συμφωνίας.

Εκτός του Ντικούδη δεν έχει μετουσιωθεί στην πράξη και η συμφωνία με τον Νίκο Χατζηβρέττα που δείχνει διατεθειμένος να περιμένει λίγο ακόμη δείχνοντας αποφασισμένος ακόμη και να την αναιρέσει.

Κι όσο για την περίπτωση του Γάιου Σκορδίλη σύμφωνα με τον νομικό του εκπρόσωπο, Νίκο Πετράτο, δεν υπάρχει ολοκλήρωση της συμφωνίας μέχρι την στιγμή αυτή με βαρόμετρο όπως φαίνεται να αποτελεί η συμφωνία για τα τηλεοπτικά μέσω του ΕΣΑΚΕ.

Αυτό σημαίνει και με δεδομένο ότι με εξαίρεση την περίπτωση του Σέρβου Ιβάν Πάουνιτς ότι εκκρεμούνε οι συμφωνίες με τους Άντριου Μπετς και Άαρον Μάιλς παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο άρσης απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA.

Στο Αλεξάνδρειο ωστόσο φροντίζουνε να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την FIBA όλο αυτό το τελευταίο διάστημα εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι το όλο σίριαλ θα λήξει μέσα στις επόμενες μέρες.

Κάτι που θα ισοδυναμεί με έκδοση των δελτίων των τριών Αμερικανών Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον από την ΕΟΚ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει πάψει η σκέψη για να αποτελέσουνε παρελθόν και να γίνει κίνηση απόκτησης των Μπίλι Κις και Στέφαν Νάτσφεϊ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ