ΑΡΗΣ

Ευχαριστώ της ΚΑΕ στον κόσμο

Ευχαριστώ της ΚΑΕ στον κόσμο
Αλεξάνδρειο

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Αρης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για το δυναμικό παρών που έδωσε

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που ήρθατε σήμερα και γεμίσατε ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο, δίνοντας "φτερά" στους παίκτες της ομάδας μας. Χάρη στην πολύτιμη συμπαράσταση σας, ο ΑΡΗΣ της καρδιάς μας πέτυχε το ζητούμενο, που δεν ήταν άλλο από το να επιστρέψει νικητής εκεί που βάση της ιστορίας του αξίζει να βρίσκεται παντοτινά.

Η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε αποτέλεσε για πολλοστή φορά σημείο αναφοράς από τους αντιπάλους και κερδίσατε εκ νέου τον θαυμασμό ολόκληρης της Ευρώπης. Με την ίδια θέρμη και την ίδια μαζικότητα θα πρέπει να υποστηρίξετε την ομάδα και το Σάββατο (28/10) κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας για το ελληνικό Πρωτάθλημα, ώστε και φέτος να αναδείξετε τον "Αυτοκράτορα" για ακόμη μια φορά πρώτο στα εισιτήρια"

.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι από χθες το πρωί φωτογραφία του κόσμου του Άρη από το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ στο Αλεξάνδρειο κοσμεί την ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Τα εισιτήρια με Ολύμπια Λάρισας

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με αφορμή το αυριανό παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας στο Αλεξάνδρειο για το ελληνικό πρωτάθλημα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τα εισιτήρια του: «Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού Πρωταθλήματος. Ενημερώνουμε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες της ομάδας σε ελληνικό Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, επόμενος στόχος είναι η επικράτηση απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας και η βοήθεια σας είναι απαραίτητη. Ελάτε στο Αλεξάνδρειο και υποστηρίξτε με την ίδια θέρμη τον αγαπημένο μας ΑΡΗ, δίνοντας στους παίκτες το έξτρα κίνητρο που χρειάζονται προκειμένου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη νίκη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για όλες τις θύρες, πλην των θυρών 2-3 που κοστολογούνται στα 15 ευρώ. Υπάρχει επίσης και παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο (τηλ. 2310 285-811), από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου).

Συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός

Η ΚΑΕ Άρης σε συνεργασία με την εταιρεία 'Γ & Ι Παουλεάνου ΟΕ' προσφέρουν στους φιλάθλους της ομάδας ένα ξεχωριστό δώρο!

Στα πλαίσια της συνέχισης του διαγωνισμού υπήρξε η έκδοση της παρακάτω ανακοίνωσης: «Κρατήστε στον αυριανό αγώνα το απόκομμα του εισιτηρίου σας, διότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης (όπως και σε κάθε αναμέτρηση) θα γίνει κλήρωση και ο κάτοχος του τυχερού εισιτηρίου, θα μπει στην κληρωτίδα από την οποία στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, θα προκύψει ο τελικός υπέρ τυχερός που θα αποκτήσει μια μηχανή Liberty 125 της Piaggio!

Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος μας διαγωνισμός ξεκίνησε στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (25/10) κόντρα στη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και ο τυχερός αριθμός εισιτηρίου που κληρώθηκε ήταν ο 1311, του οποίου κάτοχος ήταν η Στεργιοπούλου Βασιλική του Κωνσταντίνου».

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ