ΑΡΗΣ

Ευχές της ΚΑΕ στον Γκάλη

Ευχές της ΚΑΕ στον Γκάλη

Η ΚΑΕ Άρης ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Νίκο Γκάλη.

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Νίκο Γκάλη με αφορμή την σημερινή του ονομαστική του εορτή.

" Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εύχεται ολόψυχα τα καλύτερα και πάνω από όλα υγεία στο μεγαλύτερο καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή", ανέφερε η σημερινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Σε μία μέρα όπου η ομάδα του Άρη αντιμετωπίζει το απόγευμα (06/12, 19:45) την ολλανδική Γκαστέρα Φλέιμς στα πλαίσια της 4 αγωνιστικής της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Άρη, Μιχάλης Τσαϊρέλης, σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφερόμενος στον αποψινό αγώνα είπε: " Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρητικά πλέον εντός έδρας θα είναι πιο εύκολο.

Η Γκαστέρα είναι μια επικίνδυνη ομάδα, παίζουν δυνατά και οι πέντε βασικοί της παίκτες. Είμαστε έτοιμοι εκατό τοις εκατό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όπως κάνουμε πριν από κάθε αγώνα".

Για την πρόοδο που σημειώνει η ομάδα μπάσκετ του Άρη, δήλωσε: " Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα παίζει καλύτερο μπάσκετ. Γινόμαστε καλύτεροι, είναι κάτι που το ξέραμε καθώς είμαστε μια νέα ομάδα".

Για τον αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο σε συνδυασμό με το χειροκρότημα που δέχθηκαν οι παίκτες για την εμφάνιση τους, ο Τσαϊρέλης είπε: " Χαρήκαμε που μας χειροκρότησε ο κόσμος παρά την ήττα.

Νιώσαμε πως κατάλαβε την προσπάθεια που καταβάλλαμε. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι σίγουρα θα ήταν όλα διαφορετικά. Κάναμε κάποια λάθη προς το τέλος όπου πίεζε ο Ολυμπιακός. Χάσαμε και βολές. Μένουμε στην καλή εμφάνιση".

Αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας του Άρη για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Γκαστέρα, και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδος, σημείωσε: " Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Έχουμε ξεχάσει το αγώνα με τον Ολυμπιακό και στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε καλή ψυχολογία, και γενικά υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, καθώς στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλά. Πιστεύω πως θα έρθει η νίκη που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά".

Τέλος αναφέρθηκε στους φίλους του Άρη ζητώντας την παρουσία τους στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο λέγοντας: " Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας υποστήριξε με θέρμη. Με την παρουσία του κόσμου πλάι μας, παίρνουμε μεγάλη ώθηση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ