ΑΡΗΣ

Ευκαιρίες από Αγγέλου

Ευκαιρίες από Αγγέλου
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου προτίθεται να δώσει ευκαιρίες στο αυριανό φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο όπως και να τσεκάρει τον Ζήση Σαρικόπουλο.

Ευκαιρίες προτίθεται να δώσει ο Βαγγέλης Αγγέλου στο αυριανό φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο όπως και να τσεκάρει τον Ζήση Σαρικόπουλο.

Ο 23χρονος διεθνής σέντερ έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας από χθες συνεχίζοντας τον αγώνα δρόμου που έχει ξεκινήσει για να προλάβει το νοκ άουτ παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Ο Αγγέλου πάντως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του Άρη στα Τρίκαλα το περασμένο Σάββατο και ειδικότερα στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Μία εικόνα που αποτέλεσε και αντικείμενο αναφοράς του στην ομιλία του προς τους παίκτες του εν όψει της συνέχειας και δεδομένου ότι απομένουνε λιγότερες από δύο εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Αγγέλου τέλος στο αυριανό φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά έχει δεδομένη την απουσία του Τζέρεμι Χαντ με τον Αμερικανό φόργουορντ που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δύσκολα να μπορέσει να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ