ΠΑΟΚ

Ευκαιρίες τέλος για τον Έιβερι

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον Ουίλιαμ Έιβερι πριν ψάξει αντικαταστάτη

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μπορεί ακόμα και μετά το πέρας του τουρνουά της Κύπρου όπου συμμετείχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα να είχε διατηρήσει την εμπιστοσύνη του στον Αμερικανό πλέι μέικερ αλλά αυτή φαίνεται πως εξαντλήθηκε χθες.
Στο κλειστό της Κυψέλης κόντρα στον Πανελλήνιο ο Έιβερι αγωνίστηκε μόλις 9΄ και έδειξε ότι δεν μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας σε οργάνωση και όχι μόνο και ήδη από χθες το βράδυ είναι αλήθεια ότι έχει ξεκινήσει για τα καλά το ξεσκόνισμα της αγοράς.

Ωστόσο και όπως έχει αποδείξει είναι σίγουρο πως θέλει να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή λύση. Βέβαια το ερώτημα που τίθεται την στιγμή αυτή είναι το πόσο γρήγορα ο Μαρκόπουλος θα βρει τον Αμερικανό πλέι μέικερ που θα του κάνει τη δουλειά αντί του Έιβερι και με δεδομένο ότι το Σάββατο υπάρχει το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο PAOK Sports Arena.

Σε ένα διάστημα όπου ο Μαρκόπουλος καλείται να δουλέψει με τους παίκτες του και στον τομέα της ψυχολογίας μετά το χθεσινό βαρύ 83-60 στην Κυψέλη από τον Πανελλήνιο. «Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να κάνουμε και ήμασταν κακοί στα περισσότερα κομμάτια του παιχνιδιού και δυστυχώς δεν μας βγήκε τίποτα από ότι δουλέψαμε στην διάρκεια της εβδομάδας», σχολίασε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο διασωθέν του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ταπούτος.

Κι όσο για την επόμενη μέρα της χθεσινής βαριάς ήττας στην Κυψέλη από τον Πανελλήνιο; «Θα πρέπει να την διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο διορθώνοντας τα λάθη που κάναμε εν όψει του παιχνιδιού που ακολουθεί με τον Άρη στην έδρα μας και να κάνουμε μια νέα αρχή».









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ