ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαλ: "Δεν έχω υπογράψει κάτι, δεν θέλω να μιλήσω πριν τελειώσει κάτι"

Φαλ: "Δεν έχω υπογράψει κάτι, δεν θέλω να μιλήσω πριν τελειώσει κάτι"
INTIME SPORTS

Ο Μουσταφά Φαλ εξήγησε πως δεν έχει υπογράψει ακόμη το (νέο) συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός μέχρι το 2025.

Ο Ολυμπιακός και ο Μουσταφά Φαλ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2025, πλην όμως δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές. Κάτι που επεσήμανε κι ο 30χρονος ψηλός στην κάμερα της NOVA, μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο βασικός σέντερ των ερυθρολεύκων τόνισε -έπειτα από σχετική ερώτηση- πως "σίγουρα, μου αρέσει η Ελλάδα και η ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχω υπογράψει κάτι. Δεν θέλω να μιλήσω πριν τελειώσει κάτι. Δεν έχω υπογράψει".

Πριν από αυτό, είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολο ήταν να παίξει μπάσκετ σε μια τέτοια μέρα, εξηγώντας πως "θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά είχαμε ένα ματς να δώσουμε. Δεν σκεφτόμαστε το μπάσκετ τώρα, ελπίζω να διορθωθούν όλα σύντομα", ενώ για τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο σημείωσε:

"Όλοι έκαναν τη δουλειά τους. Είχαμε κερδίσει το Κύπελλο πριν από λίγες μέρες, όπως και η Αρμάνι. Έπρεπε να συγκεντρωθούμε και το κάναμε, ειδικά στην 4η περίοδο, για να τελειώσουμε τη δουλειά. Ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε τις εντός έδρας νίκες και μας βοήθησε η επιστροφή του κόσμου μας, Πάντα βλέπουμε ένα ματς τη φορά. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Όλες οι ομάδες μπορεί να χάσουν ή να νικήσουν. Εμείς είχαμε τέσσερις σερί ήττες, αλλά βρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας. Θέλουμε να μείνουμε συνεπείς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ