ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φάνης Χριστοδούλου για την άνοδο του Πανιωνίου στην Stoiximan Basket League: "Θα πρωταγωνιστήσουμε και εκεί"

Φάνης Χριστοδούλου για την άνοδο του Πανιωνίου στην Stoiximan Basket League: "Θα πρωταγωνιστήσουμε και εκεί"
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και ο Φάνης Χριστοδούλου τόνισε πως θα πρωταγωνιστήσει και στην Basket League, τονίζοντας ακόμα ότι την άνοδο άξιζε και ο Ηρακλής.

Την πεποίθησή του ότι ο Πανιώνιος θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και στην Stoiximan Basket League εξέφρασε ο Φάνης Χριστοδούλου, λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης επί του Ηρακλή (75-70), που σφράγισε την επάνοδο του συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια. Ο "μπέμπης" του ελληνικού μπάσκετ, τόνισε ακόμα ότι την άνοδο άξιζε και ο Γηραιός, μιας και είναι και εκείνος ένας σύλλογος με ιστορία και κόσμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Σίγουρα είναι μια ιστορική στιγμή. Ο Πανιώνιος είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Κάναμε μια προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια. Ειδικά η φετινή χρονιά ήταν τόσο επίπονη και γεμάτη προβλήματα. Μείναμε μισή ομάδα (σσ. λόγω τραυματισμών), είχαμε χιλιάδες προβλήματα, αλλά καταφέραμε να ανέβουμε πάλι στην Α1. Θα πρωταγωνιστήσουμε και εκεί.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σήμερα έπαιξαν δύο ομάδες με ιστορία. Αυτές οι δύο ομάδες θα έπρεπε να είναι στην Α1. Και ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής. Είναι ομάδες με ιστορία και κόσμο. Αυτά από μένα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ