ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φελντέιν: "Αυτο ήταν το πρώτο βήμα"

Φελντέιν: "Αυτο ήταν το πρώτο βήμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Φελντέιν χαρακτήρισε σπουδαίο τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το 1-0 στη σειρά είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που ακολουθεί το ματς στο ΟΑΚΑ.

"Ήταν περίεργη η φετινή σεζόν για μας και αυτό μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Ήρθαμε εδώ με πίστη για το αποτέλεσμα. Ήταν ένα σπουδαίο ματς από πλευράς θεάματος και συναγωνισμού και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό.

Ξέραμε ότι έπρεπε να έρθουμε και να παίξουμε σκληρά. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Είμαστε πολύ καλή ομάδα", τόνισε με δηλώσεις ο Δομινικανός φόργουορντ των "πρασίνων", ο οποίος ερωτηθείς για το πόσο σημαντικό είναι το break που έκανε ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο, υποστήριξε:" Είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας και ειδικά από τη στιγμή που το ματς που ακολουθεί την Κυριακή είναι στην έδρα μας, στο ΟΑΚΑ".

Κι όσο για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ TV: "Αυτό που μετράει είναι η νίκη που πετύχαμε. Είναι μία σειρά αγώνων, οπότε κοιτάμε πως θα πάρουμε δύο ακόμα παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση.

Στην άμυνα ήμασταν δυνατοί, ρισκάραμε όμως κάποια πράγματα. Θέλω επίσης να πω συλλυπητήρια στον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια του πατέρα του", για να καταλήξει: "Ο κόουτς Πεδουλάκης μου εξήγησε από την αρχή το ρόλο μου και προσπαθώ να βοηθήσω τον ίδιο και την ομάδα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ