ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φελντέιν: "Δεν έχουμε πρόβλημα αυτοπεποίθησης"

Φελντέιν: "Δεν έχουμε πρόβλημα αυτοπεποίθησης"

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στο Sport24.gr για την αγωνιστική καθίζηση του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο, προσπάθησε να βρει εξήγηση, ενώ σχολίασε την απόκτηση του Μαρκίς Χέινς από το "τριφύλλι".

Ένας μήνας - μαρτύριο ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσπαθεί ακόμη να επουλώσει τις "πληγές" του από την τραγική εμφάνιση στο ΣΕΦ και την άνευ όρων παράδοση στον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" επιχειρούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, να εξετάσουν τι έφταιξε και δεδομένης της μεταγραφικής ενίσχυσης, να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Η άφιξη του Μαρκίς Χέινς θα προσθέσει μια ακόμη λύση στην περιφερειακή γραμμή του "τριφυλλιού", κάτι που θα επιτρέψει στον Τζέιμς Φελντέιν να πάρει μια ανάσα και να γίνει πιο ουσιαστικός σε όσα κάνει στο παρκέ. Γιατί η αλήθεια είναι πως από την έναρξη του Top 16 κι έπειτα κάνει... διπλοβάρδιες. Από τη μία οι συχνοί τραυματισμοί του Δημήτρη Διαμαντίδη, από την άλλη η ανετοιμότητα του Λευτέρη Μποχωρίδη κι η έλλειψη ρυθμού του Νίκου Παππά, έχουν υποχρεώσει τον ίδιο και τον Νικ Καλάθη να παίζουν σχεδόν μόνοι τους στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού.

Γι αυτό, απέναντι στο Ρέθυμνο " παίξαμε λιγότερο τα παιδιά που κουραστήκαμε πολύ την Παρασκευή με την Νταρουσάφακα. Όσα παιδιά αγωνίστηκαν σήμερα (σ.σ.: χθες) έκαναν πολύ καλή δουλειά", όπως είπε στο Sport24.gr.

Φελντέιν: "Δεν έχουμε πρόβλημα αυτοπεποίθησης"

" Είναι πολλά πράγματα που μας κάνουν να έχουμε αυτή την εικόνα", σχολίασε για να προσθέσει πως " κάποιες φορές δεν κυλούν όπως τα θες, κάποιες άλλες είσαι κουρασμένος. Δεν θα έλεγα όμως πως η αυτοπεποίθησή μας έχει κάποιο πρόβλημα. Θέλουμε να βγάζουμε ενέργεια και να κάνουμε το καλύτερο στο παρκέ. Δυστυχώς υπάρχουν παιχνίδια που δεν το καταφέρνουμε στον βαθμό που πρέπει".

Απ όλα τα παραπάνω, είναι σαφές ότι περιμένει πως και πως την άφιξη του Μαρκίς Χέινς. Ενός παίκτη που δεν γνωρίζει καλά, αλλά για τον οποίο έμαθε αυτά που ήθελε από τον Ντέιβιντ Λόγκαν. " Δεν τον ξέρω τόσο καλά, αλλά μίλησα με τον Ντέιβιντ (Λόγκαν) που τον ξέρω από παλιά. Ήταν συμπαίκτες φέτος στη Σάσαρι και μου είπε κάποια πράγματα. Θα φέρει ενέργεια στο παρκέ για εμάς, θα δημιουργήσει, θα σκοράρει", ανέφερε για να καταλήξει καθιστώντας σαφές πως " κάποιες φορές υπάρχει πολλή πίεση σε μένα και τον Νικ (Καλάθη) με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνουμε πολλές δουλειές στο παρκέ. Ο Μαρκίς (Χέινς) θα δώσει λύσεις σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ