ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ανακούφιση για Γκούντουριτς, μικρό το διάστημα απουσίας του

09/02/2024 Panathinaikos Vs Fenerbahce for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
09/02/2024 Panathinaikos Vs Fenerbahce for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Καλά νέα για την Φενέρμπαχτσε, αφού ο τραυματισμός του Μάρκο Γκούντουριτς στους προσαγωγούς δεν είναι τελικά σοβαρός και σε περίπτωση που η ομάδα προκριθεί στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος θα είναι διαθέσιμος.

Ο τραυματισμός του Μάρκο Γκούντουριτς στους προσαγωγούς "πάγωσε" την Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, αφού αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες.

Την αποκάλυψη έκανε η σερβική ιστοσελίδα "meridiansport.rs", η οποία κι φιλοξένησε σχετική δήλωση του Γκούντουριτς, που ανέφερε ότι δεν θα απουσιάσει για πολύ καιρό.

Το γεγονός αυτό σαφώς και έφερε ανακούφιση στην Φενέρ, αφού αυτό σημαίνει πως αν προκριθεί στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος θα έχει στην διάθεσή της τον Σέρβο. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προηγείται με 2-0 στην σειρά των ημιτελικών κόντρα στην Μπεσίκτας.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ