ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Αυτοί είναι οι παίκτες που δεν θα στείλει στην εθνική Τουρκίας λόγω της χειρονομίας του Αταμάν

Φενέρμπαχτσε: Αυτοί είναι οι παίκτες που δεν θα στείλει στην εθνική Τουρκίας λόγω της χειρονομίας του Αταμάν
© FENERBAHCE

Με την Φενέρμπαχτσε να ανακοινώνει ότι δεν θα στείλει παίκτες στην εθνική Τουρκίας όσο είναι ομοσπονδιακός τεχνικός ο Εργκίν Αταμάν, το SPORT24 παρουσιάζει τους διεθνείς παίκτες που έχει στο ρόστερ της η τουρκική ομάδα.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι δεν θα στέλνει παίκτες της στην εθνική Τουρκίας όσο ο Εργκίν Αταμάν είναι ομοσπονδιακός τεχνικός λόγω της χειρονομίας του τεχνικού του Παναθηναϊκού AKTOR προς τους φίλους της Γαλατάσαραϊ μετά το φινάλε του φιλικού των δύο ομάδων, κάτι που αποτελεί πλήγμα για την ομάδα.

Την δεδομένη στιγμή η Φενέρ έχει έξι Τούρκους παίκτες στο ρόστερ της, χωρίς να μπαίνει στην εξίσωση ο Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος έχει τεθεί εκτός εθνικής λόγω της μη συμμετοχής του στο Προολυμπιακό τουρνουά του 2023.

Οι έξι Τούρκοι παίκτες που έχει στο ρόστερ της η Φενέρ είναι οι Μέλι Μαχμούτογλου, Σερτάκ Σανλί, Ταρίκ Μπιμπεροβιτς Μέτετσαν Μπίρσεν, Έρτεν Γκάζι και Χάμζα Μέστογλου. Ο Μπιμπέροβιτς μάλιστα είναι αυτός που είχε πάρει την θέση του νατουραλιζέ της Τουρκίας, που είχε μείνει ανοιχτή μετά την τιμωρία των Γουίλμπεκιν και Σέιν Λάρκιν.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ