ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς

Houston Rockets center Boban Marjanovic (51) plays against the Charlotte Hornets during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Friday, April 7, 2023. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς AP

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (36 ετών, 2.24 μέτρα), καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Σέρβο σέντερ.

Η επιστροφή του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (36 ετών, 2.24 μέτρα) στην Ευρώπη και την EuroLeague, μετά από εννέα σεζόν στο NBA, είναι πλέον γεγονός, καθώς η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Την επικείμενη συμφωνία με τον Σέρβο σέντερ είχε επιβεβαιώσει και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στον απόηχο του φιλικού αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ Betsson.

Ο Μαριάνοβιτς βρέθηκε τα τελευταία εννέα χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου όπου αγωνίστηκε συνολικά σε 331 παιχνίδια με τις φανελές - κατά σειρά - των Σπερς, των Πίστονς, των Κλίπερς, των Σίξερς, των Μάβερικς και των Ρόκετς.

Την σεζόν 2023/24 ωστόσο, ο 36χρονος πλέον σέντερ, συμμετείχε σε μόλις 14 αγώνες για την ομάδα του Χιούστον μετρώντας 3.2 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 5:10 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Προτού μεταβεί στις ΗΠΑ, ο Μαριάνοβιτς είχε προλάβει να αγωνιστεί σε 48 αγώνες της EuroLeague με τις Ζάλγκιρις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ερυθρό Αστέρα, ενώ μάλιστα τη σεζόν 2014/15 είχε αναδειχθεί και μέλος την καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ