ΑΡΗΣ

Φέρνει για δοκιμή Μιλόσεβιτς

Φέρνει για δοκιμή Μιλόσεβιτς

Ο Άρης θα φέρει το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (22/04, 11:00) για δοκιμή τον Στέφαν Μιλόσεβιτς.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της ρωσικής Νόβγκοροντ αλλά και της κυπριακής ΑΕ Λεμεσού στην φετινή αγωνιστική περίοδο σε περίπτωση που ικανοποιήσει τον Λευτέρη Σούμποτιτς θα υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 26χρονο Σέρβο σέντερ με ύψος 2.11μ. και η λογική της απόκτησής του έχει να κάνει με το να καλύψει το κενό που έχει αφήσει στο ρόστερ του Άρη ο Γάιος Σκορδίλης.

Ο Μιλόσεβιτς είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Μπουντούτσνοστ, ακολούθως πήγε το 2008 στην Αυστρία και την Τραϊσκίρχεν, την περίοδο 2008-2009 στον Ερυθρό Αστέρα και την Κολωνία.

Την περίοδο 2009-2010 ήρθε για δοκιμή στον Πανιώνιο πριν μετακομίσει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου όπου αγωνίστηκε για έναν μήνα και ακολούθως για 10 παιχνίδια στην γαλλική Ντιζόν.

Κι όσο για την φετινή χρονιά την ξεκίνησε στην ρωσική Νόβγκοροντ για να μετακομίσει στην ΑΕ Λεμεσού και απομένει να φανεί αν τελικά θα πείσει τον Σούμποτιτς για να την ολοκληρώσει στον Άρη.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι τι θα γίνει με το φλερτ που υπάρχει με τον Αμερικανό Άντονι Κινγκ και MVP του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος με την ΕΘΑ αλλά και με τον Γεωργιανό Νικολόζ Τσικιτισβίλι με τον οποίο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ