ΑΡΗΣ

Φέρνει Μίνιτς στην Θεσσαλονίκη

Φέρνει Μίνιτς στην Θεσσαλονίκη
INTIME SPORTS

Μπορεί την Δευτέρα (11/07) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης να είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τις τελευταίες μέρες όμως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τον Μίλαν Μίνιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να είχε αποτελέσει τεχνικό του Άρη πριν από τον «τίγρη» από τον Δεκέμβριο του 2001 μέχρι τον Οκτώβριο του 2002 ωστόσο η παρούσα συνομιλία δεν έχει να κάνει με το να αποτελέσει αυτός τον διάδοχο του Λευτέρη Σούμποτιτς.


Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών αφορούν για να του ανατεθεί ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή και να συμβάλλει στις καλύτερες δυνατές επιλογές για την διαμόρφωση του νέου ρόστερ σύμφωνα με το μπάτζετ που θα οριοθετηθεί.

Σημαντικό ρόλο στην λογική αυτή της σκέψης και πρόθεσης του προέδρου της ΚΑΕ Άρης έχει να κάνει με την ομάδα που είχε δημιουργήσει και προετοιμάσει ο Μίνιτς και που ακολούθως την ανέλαβε ο Αλεξανδρής από τα μέσα Οκτωβρίου και την οδήγησε στην κατάκτηση του Champions Cup της FIBA μέσα στο Αλεξάνδρειο.


Όσον αφορά την περίπτωση του Αλεξανδρή και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουνε από αύριο όταν και είναι να συναντηθεί με τους ιθύνοντες του Αμαρουσίου σύμφωνα με προγραμματισμένο ραντεβού που είχε.


Σε περίπτωση που δεν παραμείνει κάτοικος του κλειστού του Αγίου Θωμά τότε το επικρατέστερο σενάριο είναι η επιστροφή του στον πάγκο του Άρη μετά από 7,5 χρόνια μετά και το χθεσινό τηλεφώνημα που δέχθηκε.


Όσο για τα άλλα δύο ονόματα που εξετάζει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης από την ελληνική αγορά έχουνε να κάνουνε με τους Κώστα Φλεβαράκη και Γιώργο Καλαφατάκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ