ΑΡΗΣ

Φεύγει χωρίς συνάντηση ο Ματσόν

Φεύγει χωρίς συνάντηση ο Ματσόν
Ματσόν παρουσίαση

Για την Ιταλία ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο Αντρέα Ματσόν χωρίς να έχει συναντηθεί με τον Θανάση Τζεβελέκη

Το ραντεβού των δύο είναι αλήθεια ότι έχει πάρει διαδοχικές αναβολές από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης στις 3 Ιουνίου μέχρι και την περασμένη Πέμπτη που ήταν να βρεθούν στα γραφεία της ΚΑΕ.
Μετά δηλαδή από τον πέμπτο και τελευταίο μικρό τελικό της σειράς των πλέι οφ με το Μαρούσι όπου η ήττα στα τελευταία στέρησε την επιστροφή του Άρη μετά από έναν χρόνο απουσίας και πάλι στην Ευρωλίγκα.

Μία εξέλιξη που είχε ως αποτέλεσμα και την παραίτηση του Θανάση Τζεβελέκη από την προεδρία της ΚΑΕ μόλις λίγες μέρες μετά, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει άρση της απόφασής του.

Κάτι που είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ που είναι πολύ πιθανό να γίνει στην διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινάει αύριο.

Όπως και να έχει ένα είναι το σίγουρο την στιγμή αυτή. Ότι στον Άρη φαίνεται να παρουσιάζεται στασιμότητα όσον αφορά στην κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ένα ρόστερ για το οποίο το συνολικό μπάτζετ αναμένεται να κυμανθεί στα 1,2 εκ. ευρώ. Κι όσο για την πρόταση στον Δημήτρη Τσαλδάρη; Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τηρούν στάση αναμονής δεδομένης της επιθυμίας του Ματσόν για την παραμονή του.

Άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σάββα Ηλιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια της εβδομάδας να υπάρξει συνάντηση μαζί του, ενώ εκτός από τους Νέλσον και Γκαβέλ δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Αγαδάκου.

Από εκεί και πέρα θεωρείται βέβαιο ότι στην νέα αγωνιστική περίοδο τουλάχιστον με τις πρώτες σκέψεις του Ματσόν, αναβαθμισμένο ρόλο θα έχουν οι νεαροί Παπανικολάου και Σκορδίλη ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί την ευχάριστη έκπληξη να αποτελέσει ο Χρυσικόπουλος.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ