ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει ο Τομάσεβιτς;

Φεύγει ο Τομάσεβιτς;
Τομάσεβιτς για μέσα

Παρά την πολύ καλή του χρονιά ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό

Ο Σέρβος σέντερ έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Ρωσία, την οποία "βλέπει" με πολύ καλό μάτι.
Δεν είναι μόνο το νέο δελεαστικό συμβόλαιο που του προσφέρεται, αλλά και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός καθυστέρησε να τον πλησιάσει για ανανέωση (χωρίς παράλληλα να αντιπροβάλλει... αύξηση), που κάνουν τον έμπειρο ψηλό να πλησιάζει προς την έξοδο.

Ο Τομάσεβιτς, πάντως, είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του "triple-crown". Τόσο στο φάιναλ-φορ, όσο και στους τελικούς της Α1 έκανε αισθητή τη μεγάλη κλάση του, γεγονός που υπό άλλες συνθήκες θα τον κρατούσε και για τρίτη σεζόν στην Αθήνα.

Στο μεταξύ στον... αέρα είναι ο Ρόμπερτας Γιαβτόκας, παρότι στην πρώτη του σεζόν στο "τριφύλλι" δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Ο Λιθουανός σέντερ έχει διετές συμβόλαιο κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ακόμη δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Όσο για τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους; Το "αγκάθι" για την απόκτηση του Τεόντοσιτς είναι το υψηλό buy-out της Ζελέζνικ, ενώ από την άλλη... κοντά στους "πράσινους" φαίνεται να είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος.






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ