ΤΡΙΚΑΛΑ

Φεύγει σαν φίλος ο Μουτακαμπίρ

Φεύγει σαν φίλος ο Μουτακαμπίρ

Ο Καλίντ Μουτακαμπίρ αναχώρησε για τις ΗΠΑ με τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία του στα Τρίκαλα και δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ότι φεύγει σαν φίλος.

Σαν φίλος έφυγε από τα Τρίκαλα και την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη ο Καλίντ Μουτακαμπίρ όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο πρώην Αμερικανός γκαρντ της ομάδας αναχώρησε για τις ΗΠΑ έχοντας όμως τις καλύτερες των αναμνήσεων από την ελληνική του εμπειρία.

Ο Μουτακαμπίρ χαιρέτισε το βράδυ της Παρασκευής τους συμπαίκτες του, τα μέλη του προπονητικού τιμ και της διοίκησης και μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας (www.trikalabc.gr) με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμα του από την ομάδα.

"Έμαθα πολλά πράγματα στα Τρίκαλα, μου έδειξαν όλοι εδώ πολύ αγάπη, και η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου και οι φίλαθλοι. Ήταν μία πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα και ήταν ιδανική η επιλογή μου να ξεκινήσω από τα Τρίκαλα και το ελληνικό πρωτάθλημα την επαγγελματική μου καριέρα".

Ο Μουτακαμπίρ μίλησε και για την συμπεριφορά της ομάδας απέναντι του όταν βρέθηκε εκτός ρόστερ λέγοντας: " Πέρα από το μπάσκετ αυτό που θα θυμάμαι από τα Τρίκαλα είναι πόσο ευγενικοί είναι οι άνθρωποι εδώ.

Μου συμπεριφέρθηκαν με μοναδικό τρόπο ιδιαίτερα την περίοδο που είχα βγει από το ρόστερ και η συμπεριφορά τους απέναντι μου ήταν σαν να ήμουν μέλος της ομάδας ακόμη. Ειδικά ο προπονητής κ. Φλεβαράκης δούλευε με μένα στις προπονήσεις, ώστε να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να παρουσιαστώ ακόμη καλύτερος στο μέλλον".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανε πολλούς φίλους στα μέρη μας όπως τόνισε και ο ίδιος: "Αφήνω πολλούς φίλους στα Τρίκαλα και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μείνω σε επαφή μαζί τους μέσω facebook, mail και τηλεφώνων!!!".

Ο άμεσος στόχος του Μουτακαμπίρ είναι να εκδώσει κοινοτικό διαβατήριο μιας και έχει πορτογαλικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του και όπως επισημαίνει: " Θα επιστρέψω στην Αμερική και θα προσπαθήσω να εκδώσω κοινοτικό διαβατήριο ώστε να έχω περισσότερες ευκαιρίες να παίξω σε κάποια ομάδα της Ευρώπης μέσα στην σεζόν".

Τέλος όταν ρωτήθηκε αν επιθυμεί κάποια στιγμή να επιστρέψει στην ομάδα των Τρικάλων απάντησε στα ...ελληνικά: "Εντάξει, εντάξει...".

Ο Κώστας Φλεβαράκης, τεχνικός των Θεσσαλών λέει για το παιχνίδι πως: "Είχαμε πολλές αλλαγές τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας και ανακατατάξεις λόγω και του τραυματισμού του Γκρέιντζερ παραμονές μιας σειράς κρίσιμων παιχνιδιών όπου θα παίξουμε την παραμονή μας στην Α1. Κύριο μέλημα μας είναι να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα νέα παιδιά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο θα πάμε να αγωνιστούμε χωρίς άγχος είναι μια καλή ευκαιρία. Σε παιχνίδια σαν και αυτά, απέναντι σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη, αυτό που εμείς θέλουμε να δείξουμε είναι ότι διαθέτουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που προσπαθεί κάθε φορά για το καλύτερο μέσα στο παρκέ".

Τέλος ο Κρις Έβανς υπογραμίζει: "Ξέρουμε πολύ καλά τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα αλλά όπως κάνουμε πάντα προετοιμαζόμαστε εντατικά για να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο παρκέ. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να βλέπουμε μπροστά μας μόνο το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό αλλά να εκμεταλλευτούμε και τυχόν ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα η απώλεια του Γκρέιντζερ σε αυτήν την φάση του πρωταθλήματος είναι πλήγμα για μας, ωστόσο έχουν έρθει κάποια νέα παιδιά στην ομάδα που δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί και πιστεύω ότι θα καλύψουν με επιτυχία το κενό που αφήνει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ