Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικό και απουσίες

Φιλικό και απουσίες
INTIME SPORTS

Με φιλικό απέναντι στον Δούκα (08/01, 16:00) θα συνεχίσει την προετοιμασία του το Μαρούσι ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος του νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής, με τα προβλήματα να μην απουσιάζουν.

Με στόχο να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμο στην επανεκκίνηση του νοτίου ομίλου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής προπονείται το Μαρουσι. Το συγκρότημα του Κώστα Κεραμιδά "ανέβασε στροφές" προς το τέλος του 2014, γεγονός το οποίο επιτρέπει στην ομάδα να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Παρ' όλα αυτά, δεν απουσιάζουν τα προβλήματα.

Τρεις παίκτες, οι Κουπίδης, Τσακίρης και Στούκας για την ακρίβεια, έχουν πυρετό, όμως αναμένεται να δώσουν το "παρών" στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παπάγου (11/01, 17:00) στο "Σαλούν".

Φιλικό με Δούκα την Πέμπτη (08/01)

Παράλληλα, ορίστηκε φιλικό το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης (08/01, 16:00) με τον Δούκα, ώστε ο έμπειρος προπονητής να "τεστάρει" την ετοιμότητα των παικτών του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Στην αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν οι τρεις προαναφερθέντες, με σκοπό να είναι 100% έτοιμοι ενόψει Παπάγου.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ