ΜΑΡΟΥΣΙ

Φιλικό και παρουσίαση

Φιλικό και παρουσίαση
Καϊμακόγλου INTIME SPORTS

Φιλικό με... Καϊμακόγλου θα δώσει το Μαρούσι. Την Πέμπτη η παρουσίαση κι οι βραβεύσεις

Σε αυτό θα πάρει μέρος κι ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος ενσωματώθηκε από την Τρίτη στις προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με τον διεθνή φόργουορντ και το μέλλον του στο Μαρούσι πήραν απάντηση από τον Παναγιώτη Αλεξανδρή.
Με δεδομένο ότι οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινάνε νωρίς δεν υπάρχει η πολυτέλεια ξεκούρασης για τον διεθνής φόργουορντ τον οποίο, μόλις εμφανίστηκε στο γήπεδο , υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του με ένα θερμό χειροκρότημα.

Την ίδια θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον τιμ μάνατζερ Σταύρο Ελληνιάδη και τον φυσικοθεραπευτή Αντώνη Ξαγοράρη που ήταν στελέχη της "γαλανόλευκης" και συμμετείχαν στην νέα μεγάλη διάκριση του Ελληνικού Μπάσκετ.

Στο μεταξύ την Πέμπτη στις 12.30, στο κλειστό του "Σπύρου Λούη", την ιστορική έδρα του ΓΣΑ, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φετινής ομάδας καθώς επίσης και η βράβευση σημαντικών προσωπικοτήτων (προπονητών, παικτών, παραγόντων) που όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμβάλλει στην διαδρομή της.

Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και με την προσωπική φροντίδα του Δημάρχου της Πόλης Γιώργου Πατούλη.

Κατά την διάρκειά της, θα απονεμηθούν και τα μετάλλια του ΕΣΑΚΕ, στην περσινή ομάδα , για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Eκ του πονηρού τα σενάρια

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αλεξανδρής σχολίασε τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Κώστα Καϊμακόγλου και τόνισε: " Κατ’ αρχήν πριν από ένα μήνα απορρίψαμε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που ζητούσαν τον παίκτη. Επιπλέον στην μοναδική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αυτό που του είπαμε είναι συγχαρητήρια και ότι είμαστε υπερήφανοι που είναι παίκτης μας". Παράλληλα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων υποστηρίζουν ότι αυτά τα σενάρια γίνονται εκ του πονηρού και δεν πρόκειται να αποπροσανατολίσουν το Μαρούσι ενόψει του αγώνα με τον Άρη για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα.












TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ