ΠΑΟΚ

Φιλικό με ICBS

Φιλικό με ICBS
Αγαδάκος

Φιλικό με το ICBS θα δώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μείνουν σε... εγρήγορση

Σκοπός των δύο αυτών φιλικών θα είναι για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες των πέντε παικτών του (Ουάσινγκτον, Πάρκερ, Σέκουλιτς, Πάσαλιτς και Καλαμπόκης) λόγο της διακοπής των Χριστουγέννων η καλύτερη δυνατή ενσωμάτωση του Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς με την υπόλοιπη ομάδα με τον διεθνή Βόσνιο να μην αγωνίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο παιχνίδι για το ULEB Cup στο Βέλγιο με την Μονς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες το απόγευμα στη βάση της, την Θεσσαλονίκη, από το Βέλγιο και ουσιαστικά με τα δύο αυτά φιλικά οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα οδηγηθούν στη διακοπή των προπονήσεων και το ρεπό που θα πάρουν όλοι για τις μέρες των Χριστουγέννων μέχρι το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου όταν και έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Πως όμως αντιμετώπισε τη νίκη επί της Μονς ο Κώστας Πιλαφίδης; "Στο τέλος του αγώνα σε 4-5 φάσεις αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε άμυνα και επίθεση. Η Μονς είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε αμυντικά στο δεύτερο, αλλά χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Αυτό πρέπει να διορθωθεί".


Όσο αφορά την μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ είπε: "Αν αυτά που κάναμε τα λέγαμε πριν ενάμισι μήνα, όλοι θα σκέφτονταν ότι λέγαμε ανέκδοτα. Πρέπει να εκτιμηθεί αυτή η προσπάθεια, να κρατηθεί και να αυξηθεί. Δεν πρέπει να θεωρείται αυτονόητο γεγονός η βελτίωση μας, ακόμα και η πρόκριση. Υπήρχαν πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και καταφέραμε ως ένα σημείο να τα αντιμετωπίσουμε".

Όσο για την συνήθεια του ΠΑΟΚ να εξελίσσει σε θρίλερ τα παιχνίδια του και να τα κερδίζει στο τέλος ο Κώστας Πιλαφίδης επισήμανε: "Ακόμα και αυτό κάτι λέει για την ομάδα. Βέβαια κάποια στιγμή θα πρέπει να φύγουμε από αυτή την τακτική, να παίξουμε μπάσκετ με μεγαλύτερη ποιότητα», ενώ τέλος για την διακοπή και παράλληλα την ενσωμάτωση του Κογιαντίνοβιτς με την υπόλοιπη ομάδα τόνισε: «Πιστεύω ότι με την κατάλληλη δουλειά στην διακοπή και την προσθήκη του Κογιαντίνοβιτς θα βελτιωθούμε και θα πάμε καλύτερα".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ