ΑΡΗΣ

Φιλικό με ΚΑΟΔ την Παρασκευή

Φιλικό με ΚΑΟΔ την Παρασκευή

Η επιθυμία του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα για τον Άρη έγινε πράξη με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα δει τελικά τους παίκτες του Άρη σε φιλικό παιχνίδια πριν την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου την Μεγάλη Τετάρτη.

Η επιθυμία του Έλληνα τεχνικού έγινε πράξη σήμερα με την συμφωνία για φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα (17:00) της Παρασκευής.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Αλεξανδρής θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε ποια αγωνιστική κατάσταση είναι οι παίκτες του μετά την 24η Μαρτίου όπου είχανε δώσει το τελευταίο τους παιχνίδι. Όταν και είχανε κερδίσει με 78-60 τον ΑΓΟΡ στο Αλεξάνδρειο.

Δεδομένου του άγνωστο μέχρι σήμερα του πότε ακριβώς θα διεξαγότανε η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, που ορίστηκε για την Μεγάλη Τετάρτη (11/04), είχε δώσει τριήμερο ρεπό.

Αυτό ξεκίνησε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου δίνοντας ραντεβού επιστροφής στο παρκέ του Αλεξανδρείου και πάλι για αύριο Τρίτη (03/04) το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου την Μεγάλη Τετάρτη θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο κυνήγι του 6 στα 6.

Του νικηφόρου σερί όπου με ταυτόχρονη ήττα της Καβάλας στην έδρα της το κλειστό της Καλαμίτσας από τον Πανιώνιο θα επιτρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να τερματίσει στην 6η θέση και όχι στην 7η.

Κάτι που σημαίνει ότι θα αποφύγει στον Α΄ γύρο των πλέι οφ που θα ξεκινήσουνε στις 18 Απριλίου τον Παναθηναϊκό και θα βρει στον δρόμο του τον 3ο της κανονικής περιόδου Κολοσσό Ρόδου.

Τέλος κι όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης σε ρόλο ρυθμιστή φαίνεται να βρίσκεται η ΓΕΝΕΣΙΣ ως μεγαλομέτοχος κι ενώ φέρεται να είναι σύμφωνη στην λογική διοίκησης Πρωτοδικείου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ