EUROLEAGUE

"Φιλόδοξος ο Ολυμπιακός"

"Φιλόδοξος ο Ολυμπιακός"
Μεσίνα

Οι Έτορε Μεσίνα, Ζόρντι Βιγιακάμπα και Ντούσκο Βουγιόσεβιτς σχολιάζουν τον όμιλο του Ολυμπιακού

"Το γκρουπ μας είναι δυνατό, ως είθισται στο Top 16 της Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην σκεφτόμαστε τα πλέι οφ πριν την ώρα τους. Παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι με την Μπανταλόνα. Αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της ισπανικής λίγκα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν ενδιαφέροντες παίκτες και άριστο προπονητή, τον Αϊτο Ρενέσες Γκαρσία.

Το ίδιο καλά λόγια μπορώ να πω για τον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν. Αλλά θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά, ότι θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα προτιμούσα η ομάδα μου να ξεκινούσε με εκτός έδρας παιχνίδι. Δύο παιχνίδια στην σειρά στην έδρα μας σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε και αυτό θα αποτελέσει επιπλέον άγχος για τους παίκτες. Παρόλα αυτά, έχουμε έμπειρους παίκτες και ελπίζω ότι θα κοντρολάρουν την πίεση,» κατέληξε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης"

σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Έτορε Μεσίνα.

Από την άλλη ο πρόεδρος της Μπανταλόνα, Ζόρντι Βιγιακάμπα δηλωσε: "H κλήρωση είναι πολύ καλή για εμάς. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή. Το γκρουπ είναι δύσκολο, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Είμαστε χαρούμενοι. Το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε εδώ. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο"

Τέλος ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς τόνισε: "Και οι 24 ομάδες της Ευρωλίγκα είναι υψηλού επιπέδου, συνεπώς του Top 16 είναι οι καλύτερες. Κατά την γνώμη μου βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο γκρουπ. Η ΤΣΣΚΑ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και έχει φιλοδοξίες να διατηρήσει τον τίτλο της. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης φιλόδοξος και θέλει να παίξει στο φάιναλ φορ.

Εμείς χάσαμε δύο φορές από την Μπανταλόνα φέτος, αλλά σε αυτή την φάση είναι σα να ξεκινάμε από την αρχή. Το ότι προκριθήκαμε στην β' φάση αποτελεί ήδη μεγάλη επιτυχία για την Παρτιζάν. Έχουμε μπροστά μας άλλα έξι παιχνίδια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μεταμορφωθούμε και να δώσουμε ένα πραγματικό σόου του μπάσκετ"








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ