ΑΙΓΑΛΕΩ

Φήμη για Κλαρκ

Πρόωρες... φήμες κάνουν λόγο για συμφωνία του Άρη με τον πρώτο σκόρερ της Α1, Κίκι Κλαρκ

Ο λόγος για το σενάριο που θέλει τους "κίτρινους" να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Κίκι Κλαρκ, τον βραχύσωμο Αμερικανό γκαρντ του Αιγάλεω, που ηγήθηκε της φετινής προσπάθειας των νεοφώτιστων για την παραμονή.
Ο ύψους 1.75 γκαρντ έχει εκτοξεύσει το κασέ του και θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο "Σίτι" και σύμφωνα με την τελευταία φήμη θα φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή βέβαια υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα όπως το μέλλον του Αντρέα Ματσόν, αυτό των υπόλοιπων "κοντών", αλλά και του διαβατηρίου του Τζερεμάια Μάσεϊ.

Αν ο αριστερόχειρας Αμερικανός φόργουορντ γίνει... Σλοβάκος τότε θα αδειάσει μια θέση, που στο στρατόπεδο του "Αυτοκράτορα" θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για την απόκτηση ενός περιφερειακού σκόρερ.

Από την άλλη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή όχι του Ματσόν (σ.σ θα κριθεί κι από τη θέση που θα καταλάβει τελικά η ομάδα στα πλέι-οφ), αλλά ούτε κι αυτό των Καλαϊτζή-Παντελιάδη, αν τουλάχιστον κριθεί δεδομένο ότι ο Τέρελ Καστλ θα αγωνιστεί για ακόμη μια σεζόν στους "κίτρινους", όπως άλλωστε προβλέπει το συμβόλαιο του.

Ο επί τρεις χρονιές πρώτες σκόρερ του κολεγιακού πρωταθλήματος δεν ξέχασε την... τέχνη του στην Αμερική. Φέτος έχει 18.9 πόντους με 84% στις βολές, 46% στα δίποντα και 45% στα τρίποντα, μοιράζοντας ακόμη 3.0 ασίστ. Είναι πρώτος σκόρερ, τρίτος καλύτερος πασέρ και πρώτος στα κερδισμένα φάουλ.

Παρά το μικρό του μπόι έχει την ικανότητα να σουτάρει από μακρινές αποστάσεις (και δύσκολες συνθήκες) εκτελώντας με επιτυχία είτε από τη γραμμή των 6.25, είτε από αυτή των βολών. Είναι ικανότατος πασέρ μετά από σπλιτ, εκμεταλλευόμενος την εκρηκτικότητα του, που του επιτρέπει να κερδίζει φάουλ και να βρίσκει τον αμαρκάριστο συμπαίκτη.

Υπό της τεχνικής ηγεσίας του Θανάση Σκουρτόπουλου ο Κίκι Κλαρκ, που σκόραρε κόντρα στην ΑΕΛ 51 πόντους (!!!), έδειξε να τιθασεύει το παιχνίδι του και να μπαίνει περισσότερο σε μια ομαδική φιλοσοφία, αποδεικνύοντας ότι έχει την ικανότητα να... ανέβει επίπεδο.












TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ