FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Πάντα είμαι περήφανος για τον Κώστα, ανεξάρτητα από το τι κάνει"

Final Four 2024, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Πάντα είμαι περήφανος για τον Κώστα, ανεξάρτητα από το τι κάνει"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Φενέρμπαχτσε, εκφράζοντας την περηφάνεια του για τον αδελφό του, Κώστα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Φενέρμπαχτσε, όπου σχολίασε την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο Greek Freak εξέφρασε την περηφάνεια του για τον αδελφό του, Κώστα, τονίζοντας ότι είναι περήφανος για εκείνον ανεξάρτητα από το τι κάνει.

Ο Γιάννης πρωταγωνίστησε σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, καθώς πήρε συνέντευξη από τον αδελφό του μετά τη λήξη του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι περήφανος για την εμφάνιση του Κώστα: "Πάντα είμαι περήφανος ανέξάρτητα από το τι κάνει. Έκανε το καλύτερο για την ομάδα του. Έφερε ενέργεια από τον πάγκο. Μπορεί να μην σκοράρεις 20 πόντους αλλά να φέρεις ενέργεια, ριμπάουντ, ένταση και σίγουρα παίρνει A+"

Για το αν θέλει να πάρει τη δουλειά του (σ.σ. του δημοσιογράφου): "Εξαρτάται από το πόσα πληρώνεται"

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μην χάσετε την Game Night

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ