FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Γκριγκόνις: "Θα ήταν εκπληκτικό να μιλήσω ελληνικά, αλλά είναι δύσκολη γλώσσα"

Final Four 2024, Γκριγκόνις: "Θα ήταν εκπληκτικό να μιλήσω ελληνικά, αλλά είναι δύσκολη γλώσσα"
PRINTSCREEN

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού AKTOR εν όψει του μεγάλου τελικού της EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης (26/5, 21:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για τον τελικό της EuroLeague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στη media day των πρασίνων, μία μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι (26/5, 21:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο Λιθουανός δήλωσε ότι είναι στόχος να μάθει ελληνικά, ώστε να μπορεί έστω να επικοινωνεί, ενώ τόνισε ότι είναι ευλογημένος που βρίσκεται στο Final Four και διεκδικεί το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Είμαι ευλογημένος, προσπαθώ να τα απολαύσω όλα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πραγματικά αγαπώ να βρίσκομαι εδώ".

Για το ποιο ήταν το κλειδί στο ματς με τη Φενέρ: "Το physicality και η άμυνα ήταν τα κλειδιά".

Για το αν θα μιλήσει στα ελληνικά αν πάρουν το τρόπαιο: "Είναι ένας στόχος. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο, οπότε είναι ένας στόχος τουλάχιστον να μπορώ να επικοινωνήσω στα ελληνικά. Θα ήταν εκπληκτικό, αλλά είναι δύσκολη γλώσσα, τα ισπανικά δεν είναι έτσι. Θα δούμε"

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ