FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Ολυμπιακός, Παπανικολάου για τις πλάκες του Λαρεντζάκη: "Μία κατηγορία μόνος του, έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι στον κόσμο"

Final Four 2024, Ολυμπιακός, Παπανικολάου για τις πλάκες του Λαρεντζάκη: "Μία κατηγορία μόνος του, έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι στον κόσμο"
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το τέταρτο μέρος των καλύτερων, χειρότερων και πιο αστείων στιγμών των παικτών στον δρόμο για το Final Four, με τους Παπανικολάου, Μήτρου-Λονγκ και Σίκμα να συμφωνούν ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει προσφέρει τις πιο αστείες στιγμές, συμβάλλοντας έτσι στο καλό κλίμα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στις ιστορίες των παικτών στον δρόμο για το Final Four της EuroLeague. Μετά το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο μέρος, ήρθε η σειρά και για το τέταρτο, με τους Κώστα Παπανικολάου, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Λουκ Σίκμα να λένε την καλύτερη, χειρότερη και πιο αστεία ιστορία που θυμούνται από την φετινή σεζόν.

Κοινός παρονομαστής στις ιστορίες όλων όταν έπρεπε να γίνει αναφορά στην πιο αστεία στιγμή ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με όλους να τον αποθεώνουν. "Ό,τι περιλαμβάνει τον Λάρι... Είναι μία κατηγορία μόνος του, έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι στον κόσμο, οπότε εκεί θα παίξουμε" είπε χαρακτηριστικά ο Παπανικολάου, με τον Μήτρου-Λονγκ να προσθέτει ότι του φαίνεται ξεκαρδιστική η σχέση του Λαρεντζάκη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όταν κοντράρουν ο ένας τον άλλο επειδή αγαπιούνται και τον Σίκμα να καταλήγει λέγοντας πως "η πιο αστεία στιγμή είναι όποια περιλαμβάνει τον Λαρεντζάκη".

Δείτε το VIDEO:

TAGS FINAL FOUR 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ