FINAL FOUR 2024

Final Four, Παναθηναϊκός AKTOR: Τα στηρίγματα πίσω από τους πρωταθλητές Ευρώπης

Το γλυκό φιλί του Γκριγκόνις με την Σαλομέρια μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού
Το γλυκό φιλί του Γκριγκόνις με την Σαλομέρια μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού INSTAGRAM /@GRIGULICA

Ο Παναθηναϊκός AKTOR στέφθηκε για 7η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης και οι παίκτες του τριφυλλιού το γιόρτασαν δεόντως μαζί με τις συντρόφους τους, που αποτελούν τα στηρίγματά τους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο της EuroLeague στην ιστορία του και έστειλε στον 7ο ουρανό όλους τους φίλους των πρασίνων.

Οι παίκτες του τριφυλλιού ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή ευρωπαϊκή σεζόν και το γιόρτασαν με κάθε τρόπο. Ποιο ήταν το στήριγμά τους όμως σε όλη τη διάρκεια της σεζόν; Φυσικά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι σύντροφοί τους.

Κώστας Σλούκας

Κώστας Σλούκας και Μαρία Δαρσινού
Κώστας Σλούκας και Μαρία Δαρσινού ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME


Ο απόλυτος ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR αναδείχθηκε ως ο MVP του Final Four και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ο 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Δίπλα του σε όλη την προσπάθειά του είναι όμως και η σύζυγός του Μαρία Δαρσινού, η οποία αν και δεν ταξίδεψε στο Βερολίνο, θα του κάνει το καλύτερο δώρο σε λίγο καιρό, τον γιο τους.

Κέντρικ Ναν

Ο Ναν με την οικογένειά του
Ο Ναν με την οικογένειά του PRINT SCREEN


Ο Ναν ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει και το δεύτερο παιδί του, την κόρη του. Η Μπλεν ήταν στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και στο Βερολίνο, όπου έζησε από κοντά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ματίας Λεσόρ

Ο Λεσόρ με την σύντροφό του
Ο Λεσόρ με την σύντροφό του INSTAGRAM /@TRAICY.MHN


Ο Γάλλος σέντερ του τριφυλλιού το γιόρτασε σαν μικρό παιδί, πανηγύρισε ημίγυμνος στο ανοιχτό λεωφορείο της ομάδας, άναψε πυρσό, ήπιε... μέχρι και σε μηχανή ανέβηκε. Δεν ήταν μόνος ήταν στη γερμανική πρωτεύουσα, δεν ήταν μόνος του όταν σήκωσε το ευρωπαϊκό. Είχε μαζί του τον γιο του και την αγαπημένη του Τρέισι. Η σύντροφος του Λεσόρ μάλιστα πήγε πλήρως εξοπλισμένη στο Βερολίνο, φορώντας μαζί με τον γιο της μπουφάν με το όνομα τον αριθμό και τον ίδιο τον μπασκετμπολίστα πάνω.

Λούκα Βιλντόσα

Ο Λούκα Βιλντόσα με την Μιλίτσα
Ο Λούκα Βιλντόσα με την Μιλίτσα INSTAGRAM /@MILICATASIC12


Ο Αργεντινός παίκτης τους τελευταίους 12 μήνες είναι σε σχέση με την Μιλίτσα Τάσιτς. Αν και δεν μπορούν να είναι συνέχεια μαζί λόγω του ότι και οι δύο είναι επαγγελματίες αθλητές, η Σέρβα βολεϊμπολίστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη χώρα μας, αφού τελείωσε με τις αγωνιστικές της δραστηριότητες στην Τουρκία. Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να είναι στο πλευρό του και στο Βερολίνο και να τον απολαύσει από κοντά.

Μάριους Γκριγκόνις

Final Four, Παναθηναϊκός AKTOR: Τα στηρίγματα πίσω από τους πρωταθλητές Ευρώπης
INSTAGRAM /@MEJUKYY


Με την καλύτερη παρέα γιόρτασε και ο Μάριους Γκριγκόνις την κατάκτηση της EuroLeague. Η σύζυγος του Λιθουανού φόργουορντ του τριφυλλιού ήταν στο Βερολίνο και πανηγύρισε αγκαλιά με τον αγαπημένο της. Η Σαλομέρια ήταν στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR και του αγαπημένου της μαζί με τα δύο παιδιά τους και δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει για το 7ο ευρωπαϊκό.

Τζέριαν Γκραντ

Ο Τζέριαν Γκραντ με την Έμιλι
Ο Τζέριαν Γκραντ με την Έμιλι INSTAGRAM /@UTOPIAFALLS02


Και ο Τζέριαν Γκραντ πανηγύρισε με τους αγαπημένους του. Η σύζυγός του, Έμιλι ταξίδεψε μαζί με τα τρία τους παιδιά στο Βερολίνο για να τον στηρίξουν και εν τέλει να πανηγυρίσουν μαζί του.

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ