ΑΡΗΣ

Φινάλε στην Καλαμίτσα

Φινάλε στην Καλαμίτσα

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" με τον ΚΑΟΔ στο κλειστό της Καλαμίτσας στην Καβάλα.

Στο κλειστό της Καλαμίτσας στην Καβάλα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» με τον ΚΑΟΔ η ομάδα του Άρη.

Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετέβη το πρωί στην πόλη της Καβάλας όπου και θα διανυκτερεύσει για το αυριανό της ραντεβού ενώ το απόγευμα την ώρα του παιχνιδιού – στις 18:00 – προπονήθηκε.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Βαγγέλης Αγγέλου για να προλάβει να δώσει το παρών στην προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας έφυγε νωρίτερα από την Συνέντευξη Τύπου των 14 προπονητών της Α1 στην Αθήνα.

Στα θετικά για τον Χαλκιδιώτη τεχνικό είναι ότι σε αντίθεση με χθες είχε στην διάθεσή του και τον Ζήση Σαρικόπουλο που με την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή ξεπέρασε τον πυρετό που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Εκτός του Αμερικανού Τζέρεμι Χαντ που συνεχίζει την αποθεραπεία του εκτός αποστολής του Άρη έμεινε και ο νεαρός διεθνής Κώστας Μήτογλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ