ΑΡΗΣ

Φλερτ Σουργκούτ με Φλέτσερ

Φλερτ Σουργκούτ με Φλέτσερ
Φλέτσερ-Ρίτσνερ

Η Ουνιβερσιτέτ Γιούργκα Σουργκούτ ενδιαφέρεται για τον κοινοτικό φόργουορντ Κέβιν Φλέτσερ

Η επιθυμία των ανθρώπων του Άρη ήταν λίγο πολύ γνωστή εξ αρχής και δεν ήταν άλλη από το να δοθεί ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα για τη νέα χρονιά ώστε να επιστρέψει του χρόνου το καλοκαίρι πιο έτοιμος με πρώτη επιλογή αυτή να είναι ελληνική.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, παρά το φλερτ που υπήρξε με ΑΕΛ 1964-ΓΣ και Αιγάλεω, για να αρχίσει η αναζήτηση στο εξωτερικό με την ρωσική Ουνιβερσιτέτ Γιούργκα Σουργκούτ να έχει δείξει τα τελευταία 24ωρα ενδιαφέρον ώστε να εντάξει τον Φλέτσερ στη σύνθεσή της.

Το αίσιο τέλος του φλερτ θα είναι σίγουρα προς όφελος της ομάδας της Θεσσαλονίκης που από την πλευρά της με πρώτο από όλους τον τεχνικό της Γκόρντον Χέρμπερτ βρίσκεται σε αναμονή της έκδοσης του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ. Το πιο πιθανό είναι κάτι τέτοιο να συμβεί μέχρι την Τετάρτη, την ημέρα δηλαδή που είναι να ξεκινήσει και η προετοιμασία για τη νέα χρονιά στις 18:00 στο Αλεξάνδρειο σε μια ουσιαστικά "ελληνική πρώτη".

Από την στιγμή που βγει το διαβατήριο στον Μάσεϊ με τον Αμερικανό να γίνεται υπήκοος Σλοβακίας ο Χέρμπερτ θα κινηθεί για την επιλογή του νέου παρτενέρ του Μπρέισι Ράιτ στο δίδυμο των ξένων για τη νέα χρονιά. Ο εν λόγω αναμένεται να αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην θέση του σμολ φόργουορντ χωρίς να αποκλείεται και μία ακόμη έκπληξη.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ