ΑΡΗΣ

Φλερτάρει με Κακιούζη

Φλερτάρει με Κακιούζη
Κακιούζης

Τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Κακιούζη πλησίασε η διοίκηση του Άρη που ελπίζει στην αποδέσμευσή του από την Έφες

" Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με σωστούς και σοβαρούς ανθρώπους στην διοίκηση και χωρίς οικονομικά προβλήματα. Ότι λέει το δίνει", λόγια του Μιχάλη Κακιούζη που δεν πέρασαν στα ψιλά στο Αλεξάνδρειο όπως και το ότι: " Είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική και κατά την γνώμη μου πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί και να είναι στην κορυφή. Τη στιγμή αυτή όμως είμαι παίκτης της Εφές Πίλσεν. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο. Μάλιστα δεν θα ήταν άσχημο. Δεν λέω ότι δεν θέλω".

Μέσα από τα λόγια του Κακιούζη φαίνεται ξεκάθαρα η επιθυμία του διεθνούς φόργουορντ να επιστρέψει στην Ελλάδα ακόμα και τώρα ψηφίζοντας τον Άρη, κάτι βέβαια που για να γίνει θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με την Εφές Πίλσεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τρέχον 48ωρο φαντάζει κρίσιμο για κάτι τέτοιο. Για το λόγο αυτό και στον Άρη επιμένουν να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους δεδομένου ότι ο Κακιούζης δεν είναι ελεύθερος, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση συμφωνίας το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για ενάμιση χρόνο. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2010.

Στα αγωνιστικά ο Αντρέα Ματσόν έχει στραμμένη την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (07/02, 17:00) με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά μην μπορώντας να υπολογίζει μόνο στον Γάιο Σκορδίλη.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ