ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη"

Φλεβαράκης: "Έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη"

Ο Κώστας Φλεβαράκης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησε τόσο για τον αγώνα με τον Κολοσσό που ακολουθεί όσο και για το παιχνίδι με τον Ίκαρο

Παραμονές του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής και τόνισε πως κάποιοι θεωρούσαν πως το παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας ήταν εύκολο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Κολοσσό: "Το παιχνίδι αυτό είναι στο μυαλό όλων, όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στον μπασκετικό κόσμο της πόλης, είναι μία ομάδα καλή και έμπειρη με πολλά χρόνια στην Α1. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια αλλά μετράνε μόνο τα αποτελέσματα σε αυτό το σημείο και στο μυαλό όλων των παιδιών, τον πάγκο και την κερκίδα βρίσκεται το πως θα πάρουμε την πολυπόθητη νίκη.

Παίζουμε με μία ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες που σε κάποιες στιγμές κάνουν την διαφορά, ικανότατους και αθλητικούς ξένους, έχουν ομοιογένεια καθώς αρκετοί παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Και τρέχουν και παίζουν κοντρόλ μπάσκετ. Πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά καλή άμυνα και ειδικά στο ένας εναντίον ενός όπου υστερήσαμε στα τελευταία παιχνίδια. Θέλει υπομονή και συγκέντρωση".

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κάποιοι θεωρούσαν το παιχνίδι με τον Ίκαρο εύκολο: "Αισθάνθηκα ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τα παιχνίδια στην Α1 δεν είναι εύκολα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στήθηκε η ομάδα τον Αύγουστο.

Είχαμε συμπαράσταση καταπληκτική από τον κόσμο, δημιουργήθηκε εσφαλμένα η εικόνα ότι το ματς ήταν εύκολο, κόντρα σε μία ομάδα που ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους. Έχουμε ανεβάσει και εμείς βέβαια τον πήχη ψηλά οπότε ίσως πολλοί θεωρούν ότι μπορούμε να κερδίζουμε μέσα έξω".

Για την συνέχεια σημείωσε: "Κοιτάμε μπροστά, όλα είναι ανοιχτά, δίνουμε μεγάλη μάχη και εμείς και άλλες ομάδες για το κομμάτι της παραμονής, ειδικά τα παιχνίδια στο γήπεδο μας είναι καθοριστικά. Είμαστε όλοι ενωμένοι, το έργο είναι δύσκολο, υπομονή και συγκέντρωση. Θα χρειαστούμε για μία ακόμη φορά την ενίσχυση του κόσμου στα κρίσιμα σημεία".

Για την προσαρμογή των τριών νέων παικτών τόνισε: "Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα καινούργια παιδιά, ο Πάνος που έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα προσαρμόστηκε και πρέπει να προσαρμοστούν και τα παιδιά στην περιφέρεια. Αυτό είναι μία καθημερινή διαδικασία, δεν θέλω να αναφέρομαι όμως σε πραγματικότητες και δυσκολίες, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα".

Τέλος σε ερώτηση για το γεγονός ότι επιστρέφει ως αντίπαλος ο Νέστορας Κόμματος σημείωσε: " Ο Νέστορας ξεκίνησε με μας αλλά στο επαγγελματικό μπάσκετ είναι σύνηθες φαινόμενο να βρίσκεις απέναντι σου παλιούς συνοδοιπόρους. Ο καθένας θα παίξει για το δικό του καλό, δεν υπάρχουν συναισθήματα σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια".

Κι όσο από πλευράς των Τρικάλων ο Χρήστος Δεληγιάννης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ συμπλήρωσε: "Είναι ένα παιχνίδι το οποίο αν το κερδίσουμε θα μας δώσει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την συνέχεια και την μάχη που δίνουμε για την παραμονή.

Όπως και όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας έχει χαρακτήρα τελικού. Με την βοήθεια του κόσμου ο οποίος είναι συγκλονιστικός σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ