ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Ο κόσμος στο γήπεδο"

Φλεβαράκης: "Ο κόσμος στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα υποδέχονται αύριο τον Πανιώνιο το Σάββατο (25/01, 16:00) για τη 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ με στόχο να αξιοποιήσουν ξανά την έδρα τους.

Με στόχο να αξιοποιήσουν την έδρα τους τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Πανιώνιο το Σάββατο (25/01, 16:00) για τη 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Μοναδικός απών για τον Κώστα Φλεβαράκη ο Αμερικανός γκαρντ Τζέρεμι Γκρέιντζερ που στη διάρκεια της εβδομάδας υπέστη θλάση στο δικέφαλό του.

Ο τεχνικός των Τρικάλων επεσήμανε για την αναμέτρηση πως: "Κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία γιατί πέρα από την ποιότητα και το όνομα του αντιπάλου καλούμαστε να παλεύουμε για την νίκη.

Ο Πανιώνιος έχει δείξει με τα αποτελέσματα και την ποιότητα του ότι είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους δύο μεγάλους και είναι πιο κοντά σε αυτούς παρά σε όλους τους άλλους. Πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις, παίζουν όλοι, έχουν φρεσκάδα, έχουν λύσεις. Προετοιμαστήκαμε εντατικά, έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Πρέπει να είναι πάλι ο κόσμος στο γήπεδο, να βοηθήσει σε κόσμια πλαίσια για να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι η ομάδα είναι οικογένεια που αξίζει να είναι στην Α1. Ο δρόμος είναι μακρύς, οι διαφορές είναι μικρές, κάθε πόντος, κάθε κατοχή είναι σημαντική".

Από την πλευρά των παικτών των Τρικάλων, ο Μάριος Ματαλών τόνισε: "Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και με βάθος στον πάγκο που σημαίνει ότι έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις σε κάθε παιχνίδι. Εμείς δείξαμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ότι μπορούμε αν δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας να ελπίζουμε στην νίκη.

Αν είμαστε σε κακή μέρα δεν έχουμε καμία τύχη. Το γεγονός όμως ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι σίγουρα υπέρ μας καθώς το φανταστικό κοινό μας δίνει άλλη ώθηση".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ