ΑΕΚ

Φλεβαράκης: "Όσο ψηλότερα γίνεται"

Φλεβαράκης: "Όσο ψηλότερα γίνεται"
Φλεβαράκης

Ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ανακοίνωση της παραμονής του μίλησε για την επόμενη χρονιά

Από κει και πέρα ο Κώστας Φλεβαράκης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης.
- Τι σας ώθησε ν’ απαντήσετε καταφατικά στην πρόταση της ΑΕΚ;

" Η ΑΕΚ… Τόσο απλά. Η ιστορία του συλλόγου, οι φίλαθλοι και βέβαια, η επιθυμία των διοικούντων. Ξέρω ότι σε κάποιους είναι δυνατό ν’ ακουστεί ρομαντικό, αλλά σημαίνων ρόλο παίζει το συναίσθημα. Η αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, «κολλήσαμε»".

- Στόχος στο περασμένο πρωτάθλημα ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Φέτος που φθάνουν οι φιλοδοξίες σας;

" Όσο ψηλότερα γίνεται. Όταν είσαι στην ΑΕΚ είναι δύσκολο να μιλάς για παραμονή. Ακόμα κι αν τα οικονομικά δεδομένα είναι χαμηλότερα συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αναντίρρητα, το ζητούμενο είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, καθώς και να οργανωθεί σε επαγγελματικά επίπεδα".

- Φέτος ωστόσο, δεν θα σας πιέζει ο χρόνος…

" Προτεραιότητά μας είναι να καλύψουμε τα κενά, είτε σε οργανωτικό, είτε σε αγωνιστικό επίπεδο, που παρατηρήθηκαν στο περασμένο πρωτάθλημα αλλά και να συσπειρωθούν οι φίλαθλοί. Αν είναι δυνατό ο βαθμός πρέπει να είναι μεγαλύτερος συγκριτικά με πέρσι. Χρειάζεται υπομονή για τη στελέχωση του ρόστερ, αφού η καθυστέρηση είναι γενική. Όταν βλέπεις την πλειοψηφία των ομάδων ν’ αργοπορούν στο μεταγραφικό παζάρι, διαπιστώνει το πρόβλημα που υπάρχει. Εμείς, ωστόσο, από σήμερα ξεκινάμε το ψάξιμο της αγοράς".

- Θεωρείτε ότι η οικονομική κρίση θα επηρεάσει το πρωτάθλημα της Α1;

" Αναμφισβήτητα, ναι. Η κρίση είναι δεδομένη και θα επηρεάσει την πλειοψηφία των συλλόγων. Εμείς επιβάλλεται να στραφούμε στα δικά μας προβλήματα, δεδομένου ότι «κουβαλάμε στις πλάτες μας» το παρελθόν".














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ