ΑΕΚ

Φλεβαράκης: "Πρόβλημα η ανασφάλεια"

Φλεβαράκης: "Πρόβλημα η ανασφάλεια"
Φλεβαράκης

Σε στάση αναμονής κι ο Κώστας Φλεβαράκης που τόνισε ότι "χειρότερο από το οικονομικό η ανασφάλεια"

"Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις και προσμονή για αποτελέσματα. Με βάση αυτό μπορούμε πιο εύκολα να πούμε ποιο θα είναι το μέλλον" δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης στον Sentra FM.

Και συνέχισε λέγοντας: "Από την έκβαση αυτών των συζητήσεων μπορεί να αλλάξουν πολλά. Πρέπει να υπάρξει στην πράξη μια λύση υγιής που να μπορεί να αντιμετωπίσει τα χρέη και το μπάτζετ της χρονιάς που έρχεται".

Όσο για το καθαρά δικό του μέλλον; "Με τη διοίκηση έχουμε μιλήσει. Ξέρω ότι θέλουν να συνεχίσουμε μαζί, αλλά για να πούμε κάτι περισσότερο για τις δυνατότητες και τα οικονομικά δεδομένα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις".

Τέλος, έκανε έναν μίνι απολογισμό της περιόδου που ολοκληρώθηκε: "Η ΑΕΚ πρέπει να είναι σε διαφορετική θέση και να μην τελειώνει μια σεζόν όπως αυτή και να είμαστε ευχαριστημένοι. Με στενοχωρεί το ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μετά το τέλος αυτής της σεζόν.

Είχαμε καλή εικόνα στο γήπεδο. Μεγαλύτερο πρόβλημα από το οικονομικό είναι η ανασφάλεια. Η ομάδα ξεκίνησε αργά δεν είχε δυνατότητες αλλαγών αλλά παίξαμε καλό μπάσκετ"

.





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ