ΑΡΗΣ

Φόρεσε φόρμα ο "Ξανθός"

Φόρεσε φόρμα ο "Ξανθός"
Ιωαννίδης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης στο Αλεξάνδρειο προπόνησε για δύο ώρες την εφηβική ομάδα του Άρη

Η τελευταία φορά που ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε φορέσει φόρμες για να προπονήσει μία ομάδα ήταν στο Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας βρισκόμενος τότε στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Από εκείνο το σημείο όμως και μετά ο «Ξανθός» έχοντας αποφασίσει να πολιτευτεί να πολιτευτεί με τη Ν.Δ. στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου και εξελέγη με χαρακτηριστική άνεση, και λόγο του ασυμβίβαστου δεν μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στους πάγκους και ουσιαστικά στην «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων.
Το «μικρόβιο» όμως του προπονητή δεν ήταν δυνατό να φύγει ποτέ από μέσα του και έτσι λοιπόν από την στιγμή που βρέθηκε αυτή η λύση να προπονεί κάθε Σάββατο ή Κυριακή πρωί την εφηβική ομάδα του Άρη ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε πράξη να φορέσει και πάλι τις φόρμες. Ένας από τους βασικούς λόγους για την απόφασή του αυτή ήταν σίγουρα και η αγάπη του για τα παιδιά.

Όσο για το ότι επέλεξε το εφηβικό τμήμα της ομάδας του Άρη; Η απάντηση είναι απλή και δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο με την σχέση που έχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και με το ότι το συγκεκριμένο τμήμα αποτελεί τον προθάλαμο για την ανδρική ομάδα.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στις δύο από τις τρεις μέρες του 1ου Χριστουγεννιάτικου τουρνουά της ομάδας που διοργανώθηκε φέτος στο Αλεξάνδρειο σε συνεργασία μεταξύ τους Α.Σ. και της ΚΑΕ Άρης. Η τελευταία φορά εξάλλου που βγήκε κάποιος παίκτης από τα τμήματα υποδομής του Άρη και έπαιξε στην ανδρική ομάδα ήταν επί της δικής του εποχής και πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ρωμανίδης ενώ μια δεκαετία σχεδόν αργότερα ο Ανδρέας Μπαλλής δεν είχε ανάλογη εξέλιξη.

Η αρχή λοιπόν από πλευράς του «Ξανθού» να φορέσει την φόρμα ως Βουλευτής της Ν.Δ. στην Β΄ Θεσσαλονίκης έγινε σήμερα το πρωί στο Αλεξάνδρειο έστω και αν μέχρι χθες αργά το βράδυ παρέμενε άγνωστη η ώρα έναρξης της προπόνησης. Αρχικά η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Αλεξάνδρειο από τις 9:00-12:00 και τελικώς μεταφέρθηκε για 13:00-15:00 εξαιτίας του ότι του προέκυψε μια υποχρέωση.

Με την εμφάνισή του ο Γιάννης Ιωαννίδης στο Αλεξάνδρειο αρχικά με το κουστούμι του ήταν επόμενο να τραβήξει πάνω του άπαντες. Στην πορεία όμως πήγε άλλαξε και έβαλε τις φόρμες ξεκινώντας την προπόνηση ξυπνώντας μνήμες από τα παλιά αφού έδειξε παρά την χρονική απουσία από τα παρκέ να μην άλλαξε στο παραμικρό.

Όποτε μιλούσε όλοι τον άκουγαν με προσοχή και στο Αλεξάνδρειο επικρατούσε στην κυριολεξία νεκρική σιγή. Αυτός είναι εξάλλου ο νόμος του Γιάννη Ιωαννίδη, ο νόμος του «Ξανθού» με τον ίδιο να ανανέωσε το ραντεβού του στον ίδιο χώρο για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αποθέωση Ματσόν στην κοπή πίτας του SUPER 3

Το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του SUPER 3 έδωσαν χθες το βράδυ οι παίκτες του Άρη πλην του Σάββα Ηλιάδη που ταλαιπωρείται από γρίπη και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Για λογαριασμό της διοίκησης της ΚΑΕ παρέστησαν ο πρόεδρος της, Θανάσης Τζεβελέκης, και ο εντεταλμένος σύμβουλος της, Γιάννης Δαμιανίδης.

Τα γραφεία του συνδέσμου είχαν γεμίσει ασφυκτικά καθώς πέρα από τα ουκ ολίγα μέλη του και το μπασκετικό τμήμα, την λαμπρή εκδήλωση που κράτησε για αρκετή ώρα τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, η ποδοσφαιρική ομάδα, η γυναικεία ομάδα του Άρη στο βόλεϊ, καθώς επίσης και αντιπροσωπεία της Διοίκησης από την αντίστοιχη ανδρική ομάδα.

Το κομμάτι από την βασιλόπιτα για λογαριασμό της ομάδας μπάσκετ παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης που δώρισε στα ηγετικά στελέχη του SUPER 3 μια φανέλα του αρχηγού της ομάδας Τερέλ Καστλ, καθώς επίσης και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΚΑΕ στην ομιλία του ευχήθηκε: « Υγεία σε όλους και πολλές νίκες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όταν έχει την στήριξη του κόσμου του, καθώς και των άλλων τμημάτων. Εμείς από τη μεριά μας στην ΚΑΕ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να φτάσει ψηλά η ομάδα και θα ήταν ότι καλύτερο να συνεχίσετε να είστε κοντά της, όπως ακριβώς κάνετε μέχρι τώρα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στον αδερφό σας που βρίσκεται άδικα στην φυλακή να βγει το συντομότερο δυνατόν».

Ο Γιάννης Δαμιανίδης τόνισε: « Ο σύλλογος μας έχει περάσει πολλά, αλλά μετά από πολύ προσπάθεια καταφέραμε να ευθυγραμμίσουμε την πορεία του. Εύχομαι υγεία στους αθλητές όλων των τμημάτων, υγεία επίσης σε όλους εσάς και να «γευτούμε» όλοι μαζί πολλές επιτυχίες», ενώ ο κόουτς των «κίτρινων» Αντρέα Ματσόν που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο και παράλληλα ακούστηκε ρυθμικά το σύνθημα «είναι «τρελός» ο Ιταλός» συμπλήρωσε: « Όπως πέρσι έτσι και φέτος βρισκόμαστε ξανά εδώ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε που είστε σήμερα εδώ. Σας χρειαζόμαστε πολύ τόσο στο παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών όσο και την Πέμπτη με την Μπενετόν και ελπίζουμε στην βοήθεια σας».

Ο αρχηγός της ομάδας Τερέλ Καστλ υπογράμμισε: « Τόσο εμείς, όσο και η ποδοσφαιρική ομάδα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη που μας παρέχετε. Είστε υπέροχοι και συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό. Μαζί μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά», σχολίασε ο βραχύσωμος πλέι μέικερ, ενώ ο Γιώργος Σιγάλας τόνισε: « Εύχομαι υγεία και ότι επιθυμείτε. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι είστε μοναδικοί και ότι δεν υπάρχουν άλλοι φίλαθλοι σαν εσάς. Ελπίζω όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλό του συλλόγου».


























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ