ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Φόβοι για βαρύ τραυματισμό του Τζόελ Μπόλομποϊ, του κορυφαίου σέντερ του Ερυθρού Αστέρα

Φόβοι για βαρύ τραυματισμό του Τζόελ Μπόλομποϊ, του κορυφαίου σέντερ του Ερυθρού Αστέρα

Πιθανό τεράστιο πλήγμα για τον Ερυθρό Αστέρα, που έχασε με τραυματισμό τον Τζόελ Μπόλομποϊ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ για την ABA Liga.

Το βάθος του Ερυθρού Αστέρα στη ρακέτα δεν ήταν ιδιαίτερο μεγάλο, από το βράδυ της Δευτέρας (21/10) ωστόσο φαίνεται πως το πρόβλημα για την ομάδα του Βελιγραδίου έγινε ακόμη μεγαλύτερο.

Ο Τζόελ Μπόλομποϊ αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους Ντόμπριτς - Νταβίντοβατς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ για την ABA Liga, καθώς λαβώθηκε στο γόνατο και δεν μπορούσε να περπατήσει με τις δικές του δυνάμεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 30χρονος ψηλός ήταν ο βασικός σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να παίρνει από εκείνον 12.5 πόντους (69% στο δίποντο, 100% στο τρίποντο, 50% στις βολές), 9.2 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα μπλοκ ανά 24:57 σε τέσσερις αγώνες της EuroLeague.

Σέντερ του επιπέδου του Μπόλομποϊ δεν έχει άλλον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θα πρέπει πλέον είτε να στραφεί στον Ούρος Πλάβσιτς, είτε να επιστρέψει στην αγορά για να βρει παίκτη υψηλού επιπέδου.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ