ΑΡΗΣ

Φουλ για το ματς της χρονιάς

Φουλ για το ματς της χρονιάς
INTIME SPORTS

Μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο με την οποία ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της χρονιάς το βράδυ της Τρίτης (01/03, 21:00) με την Λε Μαν περιλάμβανε η σημερινή μέρα.

Ένα παιχνίδι όπου ο Λευτέρης Σούμποτιτς με τους συνεργάτες και τους παίκτες του θέλουνε την νίκη και μόνο ώστε σε περίπτωση ήττας της Μπουντιβέλνικ στο Γκέτιγκεν της Γερμανίας να πάρουνε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Eurocup.

Δύο παιχνίδια στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LAST16 του Eurocup όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης χάρη στο πλεονέκτημα που έχει απέναντι στην ομάδα της Ουκρανίας.

Κι όσο για τον τίτλο του ματς της χρονιάς για τον Άρη έχει δοθεί από όλους στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στην συνέχεια θα απέχουνε τέσσερα βήματα από το εισιτήριο της Ευρωλίγκα που αντιστοιχεί στον φετινό νικητή του Eurocup στο Final Four που θα γίνει στο Τρεβίζο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Σούμποτιτς είχε όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο φροντίζοντας να τους δώσει να καταλάβουνε πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουνε την Λε Μαν στον δρόμο προς την νίκη.

Η γαλλική ομάδα θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ επικράτησε δύσκολα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στην έδρα της με 73-71 της Παρί Λεβαλουά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κακιούζη που μετά από 31΄ σταμάτησε στους 21 πόντους με 3/6 δίποντα και 5/8 τρίποντα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ