ΑΡΗΣ

Φουλάρει για ΑΕΚ ο Βεργίνης

Φουλάρει για ΑΕΚ ο Βεργίνης
INTIME SPORTS

Με τον Δημήτρη Βεργίνη να δίνει κανονικά πλέον το παρών θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης (05/04) η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο.

Ο διεθνής πλέι μέικερ με αρκετή προσωπική δουλειά όλους τους τελευταίους δείχνει πλέον και πάλι υγιής με τον Λευτέρη Σούμποτιτς να έχει μία ακόμη λύση για την θέση του πλέι μέικερ.

Ο Βεργίνης είναι να συμμετάσχει στο σημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τρέξιμο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και εν συνεχεία βάρη και σουτ στο Αλεξάνδρειο και από αύριο κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Εν όψει ενός παιχνιδιού με την ΑΕΚ όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Άρης θα παρουσιαστεί πλήρης με τον Σούμποτιτς να έχει στην διάθεσή του τόσο τους Χατζηβρέττα και Ουίντερς που είχανε βρεθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Σάββατο με το Μαρούσι αλλά προτιμήθηκε τελικά να προφυλαχθούνε όσο και τον Χρήστο Ταπούτο.

Ένα παιχνίδι όπου ο Άρης κέρδισε με 82-71 και ο Μπόμπι Μπράουν σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 τόνισε: " Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά, μελετήσαμε το Μαρούσι και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε επιθετικά και το πώς να σταματήσουμε τα ατού του.

Εφαρμόσαμε τα όσα είχαμε πει και πήραμε τη νίκη", με τον Αμερικανό πλέι μέικερ να πρόσθεσε : " Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να περιορίσουμε τον Μπάγκαριτς. Τον μελετήσαμε και τον αντιμετωπίσαμε σωστά κάνοντας καλή δουλειά πάνω του. Πετύχαμε μια νίκη που ήταν καθαρά αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς".


Αναφερόμενος στα τελευταία λεπτά του αγώνα στα οποία έπεσε ο ρυθμός της ομάδας του Άρη υπογράμμισε: " Παρά την μεγάλη διαφορά που πήραμε ξέραμε ότι το Μαρούσι θα αντιδράσει, κάτι που έκανε. Είχαμε κτίσει όμως μια διαφορά ασφαλείας, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλη ομάδα να κάνει κάτι παραπάνω. Ήμασταν ομάδα και καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη και τη διαφορά".

Τέλος σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε: " Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε αγώνα το Σαββατοκύριακο. Έτσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο να προπονηθούμε και να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα.

Επίσης οι παίκτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού θα έχουν το χρόνου να αναρρώσουν πλήρως. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και με οποιονδήποτε παίξουμε στα πλέι οφ δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ