ΑΡΗΣ

Φουλάρει για Χαρτ

Φουλάρει για Χαρτ
Χαρτ

Ο Τζέισον Χαρτ αποτελεί την Νο1 επιλογή του Σαρόν Ντρούκερ ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πιέρ Πιρς στο ρόστερ του Άρη.

Η περίπτωση του 32χρονου έμπειρου πλέι μέικερ είχε απασχολήσει και προ μηνός τον Ισραηλινό τεχνικό του Άρη χωρίς όμως να προχωρήσει σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Τα τελευταία 24ωρα όμως ο άλλοτε παίκτης του Μακεδονικού την περίοδο 2002-2003 και με πλούσια εμπειρία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όπου έχει αγωνιστεί σε 9 ομάδες έχει σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της λίστας του Ντρούκερ.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη δείχνει να έχει αναλάβει επί προσωπικού την υπόθεση του Χαρτ που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα.

Συνάμα με την εύρεση του αντικαταστάτη του Πιρς στον Άρη ο Ντρούκερ καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα που παρουσίασε η ομάδα του χθες το απόγευμα στο Βενετόκλειο της Ρόδου απέναντι στον Κολοσσό με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 89-70 και ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ ακόμη και με 33 πόντους (84-51) στο 34΄.

Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια μπορεί να έριξε ευθύνες στους παίκτες του ωστόσο κάτι ανάλογο ισχύει και με τον ίδιο.

Κυρίως με τον τρόπο που διάβασε το παιχνίδι με τον Κολοσσό που ήταν το δεύτερο συνεχόμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου δεν πήρε καλό βαθμό μετά από εκείνο του περασμένου Σαββάτου με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο.

Στα κοινά σημεία των δύο παιχνιδιών ότι ο Άρης δεν πήρε από τον Πι Τζέι Τάκερ τους πόντους που θα περίμενε, 10 με το Περιστέρι και μόλις 4 χθες στην Ρόδο με τον Κολοσσό, με τον Αμερικανό να βρέθηκε σε ένα συνολικό κακό απόγευμα χθες στο Βενετόκλειο.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Ταπούτος έμεινε στα γνώριμά του από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς υψηλά στάνταρ, ο Αμερικανός Μπράιαντ Ντάνστον ήταν ουσιαστικά παρών απών με 1 πόντο σε 7΄ συμμετοχής ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ντρούκερ έδειχνε να ξεχνάει τον Φάνη Κουμπούρα.

Όλα αυτά εν όψει μίας εβδομάδας όπου εκτός από το παιχνίδι της Τρίτης στο Ζάγκρεμπ με την Τσεντεβίτα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup μία μέρα μετά την Τετάρτη (01/12) θα είναι η μέρα του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Ο διεθνής σμολ φόργουορντ του Άρη την Τετάρτη θα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και θα κληθεί να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Κι αν από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκφράζεται η σιγουριά πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα το αντίθετο εκφράζεται από πλευράς του περιβάλλοντος του Χρυσικόπουλου αλλά και του ιδίου τα τελευταία 24ωρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ