ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουρνιέ: "Ήθελα ακόμα να ζήσω μεγάλες στιγμές και ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία"

"A MOMENT TO REMEMBER"       -   /  -     ( /EUROKINISSI)
"A MOMENT TO REMEMBER" EUROKINISSI SPORTS

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε στο γαλλικό δίκτυο RMC και εξέφρασε την επιθυμία να ζήσει ακόμα περισσότερες μεγάλες στιγμές στην καριέρα του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Εβάν Φουρνιέ διανύει τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα, μετά από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την υποδοχή που τού επιφύλασσαν οι φίλοι των Πειραιωτών στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο Γάλλος διεθνής μίλησε στο γαλλικό δίκτυο RMC την Κυριακή (8/9) και εξήγησε ο Ολυμπιακός τού προσφέρει την ευκαιρία να ζήσει ακόμα περισσότερες μεγάλες στιγμές στην καριέρα του:

"Δεν ήξερα ακριβώς τι θα κάνω στις αρχές του καλοκαιριού. Ήξερα απλά ότι ήθελα να απολαμβάνω το μπάσκετ. Ήθελα ακόμα να ζήσω μεγάλες στιγμές και ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με τη Γαλλία δεν ήθελα να σκέφτομαι πολύ για τη free agency και το τι θα κάνω.

Υπήρχαν επαφές με ομάδες του NBA και ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Όμως εκείνη τι στιγμή δεν ήθελα να επιλέξω και μετά ήρθαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Όταν τελείωσαν, είπα 'έλα πρέπει να επιλέξεις' και ψάξαμε με τον ατζέντη μου την ευρωπαϊκή αγορά. Αφού είδαμε τις επιλογές, απευθείας επέλεξα τον Ολυμπιακό. Υπήρχαν συζητήσεις για το NBA, από τους διεκδικητές ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς", τόνισε ο Φουρνιέ, για να συνεχίσει αναφερόμενος και στον Βενσάν Κολέ:

"Ο Βενσάν Κολέ είναι ο μοναδικός προπονητής που γνώρισα στην εθνική Γαλλίας. Δεν με εξέπληξε η αποχώρησή του. Τον ευχαρίστησα για αυτά τα καλά χρόνια. Περιμένω όπως όλοι εκείνον που θα έρθει στη συνέχεια".

Ερωτηθείς για τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γάλλος ανέδειξε πόσο ακριβά ήταν: "Τα εισιτήρια είχαν κυκλοφορήσει πολύ καιρό πριν και ήταν σε εξωφρενικές τιμές. Γύρω στα 5.000 ευρώ για να καθίσεις πίσω από την μπασκέτα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ