ΑΡΗΣ

Φτερά έκαναν τα εισιτήρια

Φτερά έκαναν τα εισιτήρια
Αλεξάνδρειο

Το τρίτο sold out είναι γεγονός για τον Άρη. Μετά τα ματς με ΤΣΣΚΑ και Νάπολι, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Μπενετόν

Από χθες το απόγευμα λοιπόν έλαβε χώρα το τρίτο sold out της χρονιάς από τους φιλάθλους του Άρη. Αρχικά το πρωί στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης όταν και πουλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο ή καλύτερα μαγικό χαρτάκι που είχε απομείνει με αποτέλεσμα κάθε φίλαθλος που προσερχόταν από εκείνο το σημείο και μετά να λαμβάνει αρνητική απάντηση και να οδεύει στην μπουτίκ. Και εκεί όμως τα εισιτήρια που υπήρχαν εξαντλήθηκαν το απόγευμα περίπου στις 19:00 με τα όσα λίγα είχαν απομείνει μέχρι αργά το βράδυ στους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας να είναι θέμα χρόνου να δοθούν.
Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι τη φορά αυτή η εξάντληση των εισιτηρίων του αυριανού παιχνιδιού με την Μπενετόν Τρεβίζο έλαβε χώρα πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά, σε σύγκριση με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νάπολι, δείγμα πως ο κόσμος του Άρη κάνει πλέον πράξη αυτό που έπρεπε να κάνει από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Τα εισιτήρια λοιπόν για το αυριανό παιχνίδι με την Μπενετόν Τρεβίζο έγιναν και αυτά καπνός με επόμενο ραντεβού για κάτι ανάλογο το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και εν συνεχεία με την Μπαρτσελόνα. Όπως γίνεται κατανοητό είναι θέμα χρόνου το πρώτο sold out στο ελληνικό πρωτάθλημα και το τέταρτο συνεχόμενο στην Ευρωλίγκα.

Λίγη ώρα λοιπόν αφότου στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης δεν είχε απομείνει εισιτήριο για το αυριανό παιχνίδι με την Μπενετόν Τρεβίζο στο Αλεξάνδρειο κι ενώ ξεκινούσε η διάθεση αυτών του ντέρμπι κορυφής της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό που θα ξεκινήσει στις 17:00 τονιζόταν πως με τη σειρά τους θα έχουν εξαφανιστεί ενδεχομένως και μέχρι αύριο το βράδυ(!).

Στο αγωνιστικό κομμάτι το απόγευμα θα γίνει ουσιαστικά η τελευταία προπόνηση του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με την Μπενετόν Τρεβίζο με τον Αντρέα Ματσόν να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει και στον Τερέλ Καστλ που δείχνει έτοιμος να δηλώσει παρών στον αυριανό αγώνα με τους περσινούς πρωταθλητές Ιταλίας στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο.

Τέλος η αποστολή της Μπενετόν Τρεβίζο αναμένεται να αφιχθεί στις 12:55 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", μέσω Μιλάνου με το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ να κάνει μια προπόνηση από τις 20:45 έως τις 22:45 στο Αλεξάνδρειο και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο κάνοντας μια τελευταία προπόνηση (12:00-13:00).

Κλήση της ΚΑΕ σε απολογία

Χθες το μεσημέρι έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης έγγραφο που την καλεί σε απολογία στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για δύο υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από φιλάθλους της ομάδας στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών το απόγευμα του Σαββάτου. Η απολογία πρόκειται να λάβει χώρα με έγγραφο υπόμνημα που θα κατατεθεί το πρωί της Παρασκευής.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ