ΠΑΟΚ

Γαλατσόπουλος: "Για την ιστορία μας"

Γαλατσόπουλος: "Για την ιστορία μας"
Γαλατσόπουλος

Για την επιτακτική ανάγκη της νίκης επί του Άρη τη Μεγάλη Τετάρτη, μίλησε ο Βαγγέλης Γαλλατσόπουλος

Αρχικά, ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ τόνισε τη σημαντικότητα και την κρισιμότητα του παιχνιδιού, στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον "Δικέφαλο": " Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σημαντικότατο παιχνίδι τη Μεγάλη Τετάρτη. Δεν παίζει το παιχνίδι της κατηγορίας, αλλά το παιχνίδι της ιστορίας του. Για μας λοιπόν, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας από χτες το απόγευμα, μιλήσαμε τόσο με το τεχνικό τιμ όσο και με τα παιδιά και τους δώσαμε να καταλάβουν τι σημαίνει η επόμενη αναμέτρηση, ότι δηλαδή το ματς είναι οριακό. Θα πρέπει αυτές τις μέρες να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το στόχο της σωτηρίας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα, ώστε να κερδίσουμε", είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4.

Η πίεση σίγουρα θα βρίσκεται στις πλάτες των παικτών του Τζον Κόρφα, ωστόσο ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε πως οι οπαδοί της ομάδας θα τους ωθήσουν στην κατάκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος: " Σίγουρα υπάρχει πίεση, όμως είναι επαγγελματίες αθλητές και πρέπει να βάλουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να παίξουν για το αποτέλεσμα που θα δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Το μήνυμα είναι ότι ο κόσμος μας έχει στηρίξει αφάνταστα φέτος και αυτός κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον Πανελλήνιο. Τον καλούμε να κατακλύσει το Παλατάκι την Τετάρτη, να μην υπάρχει ούτε καρέκλα άδεια. Πρέπει να δείξει ότι είναι πρωταθλητής φέτος και η ομάδα από την πλευρά της να πετύχει μία νίκη κόντρα σε έναν σοβαρό αντίπαλο. Επ’ ουδενί δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό και ο δικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι μέσα στις τέσσερις γραμμές".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα συνθήματα που δόνησαν την Κυριακή το Αλεξάνδρειο, από τους φιλάθλους του Άρη οι οποίοι ζητούσαν από τους παίκτες της ομάδας τους νίκη επί του ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος υπογράμμισε: " Σίγουρα αυτά τα πράγματα είναι για τον φίλαθλο κόσμο. Το όνειρο είναι αυτό από την απέναντι πλευρά, αλλά και το δικό μας όνειρο θα είναι να τους χαλάσουμε το δικό τους"!.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση κατά της διαιτησίας που εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στο Ρέθυμνο, ο πρόεδρος του "Δικέφαλου" επεσήμανε: " Το ματς του Σαββάτου σίγουρα το έχασε ο ΠΑΟΚ, γιατί πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Απλά έπαιξαν το δικό τους ρόλο και άλλοι παράγοντες. Έγιναν κι άλλα πράγματα. Κουνούσαν μπασκέτες και γίνονταν διάφορα πράγματα, τα οποία έπαιξαν το δικό τους ρόλο. Η ανακοίνωση ήταν όσον αφορά στην διαιτησία και το γεγονός ότι δεν στάθηκε στο ύψος της".

Τέλος, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε ότι τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Άρη διατίθενται με ικανοποιητικούς ρυθμούς: " Τα εισιτήρια κυκλοφορούν από την Παρασκευή. Υπάρχει έντονη κίνηση από σήμερα το πρωί και ο κόσμος προμηθεύεται συνεχώς εισιτήρια".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ