ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαλατσόπουλος: "Η φυσική θέση του Ολυμπιακού είναι στην Α1, το ελληνικό μπάσκετ έχασε"

Γαλατσόπουλος: "Η φυσική θέση του Ολυμπιακού είναι στην Α1, το ελληνικό μπάσκετ έχασε"

Να κερδίσει την επιστροφή στην Α1 μέσα από τη διαδικασία της Α2 πρέπει ο Ολυμπιακός, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος επανέλαβε ότι το ελληνικό μπάσκετ έχασε από την αποχώρηση των ερυθρόλευκων το 2019 (VIDEO).

Για ακόμα μία φορά, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, παραδέχθηκε πως η φυσική θέση του Ολυμπιακού είναι στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ μίλησε στην εκπομπή Pick N' Roll της Cosmote TV και εξήγησε ότι με την επανέναρξη της Α2 οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν προς την Α1 της περιόδου 2021/21, όπως αναφέρουν και οι κανονισμοί του πρωταθλήματος.

"Η φυσική θέση του Ολυμπιακού στην Α1. Από αυτό που έγινε πριν από δύο χρόνια ουδείς βγήκε κερδισμένος, το ελληνικό μπάσκετ έχασε. Μετά από την απόφαση που πάρθηκε όσον αφορά την Α2 και την επανέναρξή της και όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς που ψηφίσαμε, πέφτει μία ομάδα και ανεβαίνουν δύο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να ανέβει ο Ολυμπιακός στν Α1 και να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα" ήταν τα λόγια του προέδρου του ΕΣΑΚΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΣΑΚΕ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ