ΑΡΗΣ

"Γαλλικά" Μίνιτς με φίλαθλο

"Γαλλικά" Μίνιτς με φίλαθλο

Σαν να μην έφτανε στον Άρη η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών ήρθε η έντονη φημολογία για τον Μίλαν Μίνιτς μετά τα "γαλλικά" που είχε με φίλαθλο κατά την αποχώρησή του.

Θέμα παραμονής του Μίλαν Μίνιτς στην τεχνική ηγεσία του Άρη φαίνεται να τίθεται μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Πατρών στη Nick Galis Hall.

Κάτι που δεν έχει να κάνει τόσο με το τελικό αποτέλεσμα όσο με το γεγονός ότι ο Σέρβος τεχνικός αντάλλαξε "γαλλικά" με φίλαθλο της ομάδας κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια.

Επίσημα από την ΚΑΕ Άρης δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση κι ενώ μετά από το τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα της Πάτρας ακολούθησε διοικητικό συμβούλιο.

Αντικείμενό του ωστόσο δεν ήταν εξ αρχής το θέμα της συνέχισης της παρουσίας του Μίνιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ή όχι αλλά όσον αφορά την ανταπόκριση απέναντι στις υποχρεώσεις στο άρθρο 99.

Ωστόσο και παρά το σημερινό φραστικό επεισόδιο του Σέρβου τεχνικού με τον φίλαθλο που ήταν στο παρκέ και όχι στην κερκίδα, που σημαίνει πως το ότι ειπώθηκε ήταν ουσιαστικά στο τετ α τετ, το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν δεν είναι και τόσο εύκολο.

Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Μίνιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που θα πρέπει με την σειρά του να κληθεί να λύσει εκτός και αν ο ίδιος συναινέσει σε αυτό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ