ΑΡΗΣ

Γαστρεντερίτιδα ο Γκίκας

Γαστρεντερίτιδα ο Γκίκας

Τη στιγμή που ο Ζήσης Σαρικόπουλος προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη ο Μίλαν Μίνιτς δεν είχε στην απογευματινή προπόνηση τον Νίκο Γκίκα.

Ο Μίλαν Μίνιτς δεν πρόλαβε να χαρεί παρά μία μέρα το απουσιολόγιό του να είναι λευκό μετά την επιστροφή του Ζήση Σαρικόπουλου καθώς σήμερα απουσίαζε ο Νίκος Γκίκας.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε στην απογευματινή προπόνηση τον Έλληνα γκαρντ καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και απομένει να φανεί πως θα είναι αύριο.

Λογικά θα είναι σε θέση να μπει και πάλι στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας ώστε το απόγευμα της Τετάρτης να είναι παρών στο κρίσιμο ραντεβού στη Nick Galis Hall με το Ρέθυμνο.

Κάτι που σίγουρα θα συμβεί με τον Σαρικόπουλο καθώς ο 24χρονος διεθνής σέντερ του Άρη έβγαλε και πάλι όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Όπως συνέβαινε από την περασμένη εβδομάδα αλλά προτιμήθηκε τελικά να προφυλαχθεί στο Ζηρίνειο στο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά τόσο εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης όσο και εν όψει του τελικού του Κυπέλλου της Κυριακής στο Ηράκλειο με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ