SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

GBL και Stoiximan μαζί και στο Super Cup

GBL και Stoiximan μαζί και στο Super Cup

Η Greek Basketball League και η Stoiximan διευρύνουν το πεδίο της συνεργασίας τους σε δεύτερη διοργάνωση κι έτσι μετά το Stoiximan GBL υπάρχει πλέον και το Stoiximan Super Cup.

Εγένετο... Stoiximan Super Cup. Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ, η Stoiximan και η Greek Basketball League αποφάσισαν να διευρύνουν την συνεργασία τους. Μετά λοιπόν την Stoiximan GBL, υπάρχει πλέον και το Stoiximan Super Cup.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Ρόδο (28-29 Σεπτεμβρίου), με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού AKTOR, του Ολυμπιακού, του Περιστερίου και του Άρη και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

"To Stoiximan Super Cup με τη συμμετοχή Παναθηναϊκού AKTOR, Ολυμπιακού, Περιστερίου Domino’s και του Άρη Midea θα λάβει χώρα στη Ρόδο το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Η Greek Basketball League και η Stoiximan διευρύνουν το πεδίο της επιτυχημένης και πολύχρονης συνεργασίας τους μετά το Πρωτάθλημα Stoiximan GBL στη δεύτερη διοργάνωση του επαγγελματικού μπάσκετ, το Super Cup.

Η Stoiximan θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του θεσμού, που καθιέρωσε η Greek Basketball League ως την γιορτινή εκκίνηση της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ και η οποία θα γίνει για τρίτη συνεχή χρονιά στο νησί της Ρόδου στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Το φετινό Stoiximan Super Cup με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού AKTOR, Ολυμπιακού, Περιστερίου Domino’s και του Άρη Midea αναμένεται να είναι το πιο συναρπαστικό που έχει γίνει και η συνεργασία με τη Stoiximan θα δώσει επιπλέον ώθηση για να απολαύσουν οι φίλαθλοι ωραίο θέαμα, συγκινήσεις και στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη τους.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Stoiximan GBL κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος δήλωσε για τη νέα συνεργασία: «Η Stoiximan αποτελεί στρατηγικό εταίρο της GBL και του επαγγελματικού μπάσκετ συμβάλλοντας στην σημαντική πρόοδο και ανάπτυξη του Πρωταθλήματος και γενικά του αθλήματος στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ενώνουμε για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις μας με τη Stoiximan αυτήν τη φορά στην διοργάνωση που καθιερώσαμε εν μέσω της πανδημίας το 2020 και έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους.

Το Stoiximan Super Cup αποτελεί μια γιορτή για το μπάσκετ, η οποία δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους των ομάδων που το παρακολουθούν δίπλα, δίπλα στο γήπεδο της Ρόδου, να απολαύσουν υψηλής ποιότητας θέαμα, συναρπαστικούς αγώνες και να μοιραστούν το πάθος τους για το αγαπημένο μας άθλημα.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη σεζόν και πιστεύω ότι με τη συμβολή της Stoiximan το φετινό Super Cup θα προσφέρει μοναδικές όμορφες στιγμές σε όσες και όσους το παρακολουθήσουν είτε δια ζώσης, είτε από την τηλεόραση».

Ο κ. Νίκος Φλίγκος, Commercial Director της Stoiximan, από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Greek Basketball League, στηρίζοντας το Super Cup. Είναι ο θεσμός, ο οποίος ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν στο μπάσκετ και είναι πολύ σημαντικό που για άλλη μια φορά θα λάβει χώρα στη Ρόδο, ένα νησί που αγκαλιάζει το άθλημα και μετατρέπει τους αγώνες της διοργάνωσης σε γιορτή. Το πάθος της Stoiximan για τον αθλητισμό και η δέσμευσή της για την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ βρίσκουν ακόμη μία φορά έκφραση μέσα από αυτήν τη συνεργασία, προσφέροντάς αξέχαστες εμπειρίες, πάντα εντός των ορίων του υπεύθυνου παιχνιδιού. Είμαστε βέβαιοι ότι και αυτήν τη χρονιά, το Stoiximan Super Cup θα προσφέρει θεαματικές αναμετρήσεις σε όλους τους μπασκετόφιλους»".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ