ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Γέφυρες Κιριλένκο για επιστροφή στο ΝΒΑ

Γέφυρες Κιριλένκο για επιστροφή στο ΝΒΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντρέι Κιριλένκο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον ιδιοκτήτη των Νετς, Μιχαήλ Προκχόροφ

Σε αθλητικό σάιτ της Γερμανίας μίλησε ο Αντρέι Κιριλένκο, τονίζοντας πως έχει ακόμα τρία ή τέσσερα χρόνια μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Ο Ρώσος φόργουορντ έμεινε στην Ευρώπη τον περασμένο Δεκέμβριο που έληξε το λοκ άουτ στο ΝΒΑ, ωστόσο μετά το τέλος της σεζόν, πρωταρχικός του στόχος θα είναι να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Μάλιστα, με δηλώσεις του, ο Αντρέι Κιριλένκο έδειξε το σεβασμό που τρέφει για τον Ρώσο μεγιστάνα και ιδιοκτήτη των Νετς, Μιχαήλ Προκχόροφ.

"Είμαι σίγουρος ότι κοιτάζει την καλύτερη δυνατή προοπτική για την ομάδα του. Τον γνωρίζω πολύ καλά και τον σέβομαι. Στηρίζω την απόφασή του να κατέβει στις ρωσικές προεδρικές εκλογές", σχολίασε ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος επισήμανε για μία ακόμα φορά ότι θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ:

"Πιστεύω ότι έχω ακόμα τρία ή τέσσερα χρόνια για να παίξω μπάσκετ σε υψηλότατο αγωνιστικό επίπεδο και στόχος μου είναι να επιστρέψω στο ΝΒΑ".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ